Årets juletræ – Skal det være et rødgran eller et normannsgran?


Juletræer er ikke blot en fryd for øjet, men også en sanselig oplevelse, der pryder hjemmet med lækre grandufte og der er enorm stor forskel på, hvilket grantræ du ønsker og måske vælger. Vi giver jer en god guide, der hjælper jer i valget om det skal være et Rødgran eller et Normannsgran, der skal pryde julen.

.

Hvilket juletræ skal du vælge?

Juletræer smider juletræsnåle og det kan der ikke laves om på, men du kan vælge et træ, der sviner lidt mindre. Køb et frisk træ og hæld vand i juletræsfoden, så træet holdes fugtigt i længst muligt tid efter det er fældet.

Et juletræ smider let et par gram juletræsnåle og helt op til knap et par hundrede gram juletræsnåle på fjorten dage, når det står i stuen. Jo flere hænder der har kontakt med træet, jo flere grannåle smider juletræerne. Et ædelgran eller et Normannsgrantræ smider færre grannåle end et rødgrans juletræ. Så hvis valget alene skal gå på, hvor mange grannåle der skal støvsuges væk, så anbefaler vi, at du vælger et  klassisk ædel eller Normannsgran som årets juletræ.

.

christmas-ornaments-3-691401-m

Køb dit Normanns-juletræ her og få det leveret til døren >>.

.

Et Ædelgran og et Normannsgrantræ smider færrest grannåle.

Et ædelgran (Normannsgran) er utrolig smukt med mørkegrønne store blanke grannåle. Der er typisk stor afstand mellem de øverste grene på et ædelgrantræ, men tætheden mellem grene og nåle øges forneden på træet. Et ædelgrantræ smider ofte færre grannåle sammenlignet med et rødgrantræ og det kunne være at foretrække. Når det så er sagt, så er der en naturlig variation på kvaliteten af det træ man får købt. Du kan med fordel gøre det du altid gør og holde træet lidt fugtig med lidt frisk koldt vand i juletræsfoden, så det får en anelse væske.

juletræ-normanns_gran

Et rødgran dufter ofte mest af jul med lækre friske grandufte og toner af nødder, men det er ofte tilbøjelig til at smide lidt flere grannåle sammenlignet med et ædelgrantræ eller et Normannsgrantræ. Så vil man have mest og bedst juleduft, så koster det lidt ekstra støvsugning bagefter, men det ofre jeg gerne, når jeg vælger vores juletræ i stuen.

christmas-tree-decoration-1316306-m

Det originale rødgrans juletræ dufter bedst, men sviner mest i stuen.

Køb et juletræ her >>

.

Se alle juletræer her >>

.

Juletræsfod – Find din nye juletræsfod her

Herunder præsenteres en lang række juletræsfødder, vi præsenterer både fødder til juletræer, der skal stå indenfor og fødder til juletræer der skal stå udenfor. Kg med herunder og se et udvalg.

Juletræsfødder af plastik

Her to præsenteres indledningsvist to typer juletræsfødder af plastik til juletræer, der har en højde på hhv. op til 3 meter og/eller til juletræer, der har en højde på op til 5 meter.

.
juletraesfoedder-ubig2703

Køb denne juletræsfod til juletræer på op til 3 meters højde >>

juletraesfod-op-til-5-meter-juletraeer

Køb denne juletræsfod til juletræer op til 5 meters højde >>

.

Juletræsfod af metal fra House Doctor

Her præsenteres en juletræsfod i metal i designet fra House Doctor i to farver. Juletræsfoden er 47 cm i diameter. Klik, køb og læs mere >>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Juletræsfod af plastik – Indendørs juletræsfod

Indendørs juletræsfod af plastik meget enkel metode til at fastspænde juletræet. Klik, køb og læs mere her >>

.

.

.

.

.

.

Find flere juleting her som julelys o.lign. >>

Find flere juleting såsom julelys, adventsstager og meget andet her >>

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content