Billig boligalarm – Er dit hjem sikret hos et godt alarmselskab?


Billig boligalarm og sikring af dit hjem er en væsentlig investering til at sikre dit hjem mod indbrud. Når højtider som jul, påske, Halloween, fødselsdage m.fl. starter, så er der mange ting, der skal på plads, så hvorfor ikke få sat projekt “implementering af en god og billig boligalarm“, i gang? Du kan bestille tilbud på implementering af din nye boligalarm her, det er gratis og koster ikke noget at modtage tilbud fra boligalarmselskaber? Så er opgaven allerede sat i gang og inden længe, så er dit hjem sikret.

.

Hvordan får jeg en god og billig boligalarm?

Det er ret enkelt, at få implementeret den gode billige boligalarm, når først du har modtaget en række tilbud på installation. Inden da er det en god idé at skrive lidt detaljer til den boligalarm, du ønsker installeret, så dine forventninger bliver opfyldt bedst muligt. Vores samarbejdspartner har en simpel formular, som du blot klikker af, og så beder de dig beskrive “Hvad årsagen er til, at du ønsker en boligalarm installeret?

For at hjælpe dig, så har vi skrevet fire forslag, som du er velkommen til at kopiere og klippe ind i som en mulig årsag til, hvorfor du ønsker tilbud på en billig boliglarm:

 1. Jeg ønsker at sikre mit hjem mod indbrud, og jeg ønsker, at høre lidt mere om, hvilke tekniske muligheder, der kan tilbydes“.
  .
 2. Jeg ønsker, at tegne en aftale med et alarmselskab for at få sikret mit hjem, men jeg ved ikke så meget om, hvilke muligheder, der eksisterer. Ring til mig og lad os vende muligheder for en god billig boligalarm“.
  .
 3. Jeg ønsker at sikre min bolig med en boligalarm, der kan give mig besked, hvis der eks. er indbrud. Samtidig ønsker jeg en boligalarm, der alarmerer et alarmselskab automatisk”.
  .
 4. Jeg ønsker, at få installeret en god, men billig boligalarm, der kan sikre mit hjem enkelt, med mulighed for at jeg kan overvåge boligen og ringe og anmelde et evt. indbrud, når jeg modtager en alarm på min mobil”.
  .

billig-boligalarm

Klik her og bestil tilbud på en boligalarm >>

.

Ny boligalarm – Du kan også bestille tilbud på en ny aftale

Hvis du allerede er kunde hos et alarmselskab, men gerne vil udfordre den service, du allerede nu betaler for din eksisterende boligalarm derhjemme. Så giver det også god mening, at bestille et tilbud på boligalarmer. Herunder har vi forfattet et par årsager, som du er velkommen til at klippe og klistre samt anvende, når du bestiller et tilbud på en ny billig boligalarm:

 1. Jeg er allerede kunde hos et alarmselskab, men jeg synes at prisen er steget for meget i forhold til den service, jeg modtager. Derfor vil jeg gerne have et tilbud på en billig boligalarm, der dækker mine behov“.
  .
 2. Som kunde hos et alarmselskab ønsker jeg at udfordre service og pris og vil derfor gerne have tre tilbud tilsendt, ring til mig og lad os vende muligheder for en god boligalarm“.
  .

Klik, udfyld og modtag tilbud på implementering af din nye boligalarm her >>.

indbrudssikring-forside

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content