Billige og flotte gardiner, rullegardiner, lamelgardiner og persienner til din bolig


Nye flotte gardiner, rullegardiner, persienner og lamelgardiner i forskellige afskygninger kan gøre en stor forskel på fornyelse af dine rum i din bolig. Et sæt helt nye gardiner kan friske din bolig op og i bedste fald måske også give dig mulighed for at få meget merelys ind i din bolig.

Se det store udvalg af gardiner, persienner, lamelgardiner og meget andre varianter til dine vinduer i din bolig. Klik og se udvalget her >>

Udvalg af rullegardiner

En serie af flotte og nye rullegardiner kan give dig masser af lys ind i din stue eller blot sætte et hyggeligt præg på din stue.

Er du usikker på, hvilken farve rullegardin, du vil være bedst hjem til din stue, så er det mulig at bestille en serie farveprøver. Klik her for at bestille farveprøver på rullegardiner >>

Rullegardiner er gode fordi du nemt kan rulle for, hvis nu solen står direkte ind ad vinduet og du har brug for at afskærme sollyset lidt. Hjemme hos os har vi et sort rullegardin i vores soveværelse, som vi rent praktisk bruger til at mørklægge rummet, så vi kan sove. Vi sover nemlig ikke så godt i lys og bruger derfor et sort rullegardin som mørklægningsgardin.

Er du nysgerrig efter at se flere rullegardiner? Så klik her og se det store udvalg af rullegardiner >>

Udvalg af gardiner

Der findes et vælg af forskellige typer af almindelige gardiner. Farvemæssigt tilbydes de 1. Ensfarvet, 2. Mønstret og/eller 3. Mørklægningsgardiner.

Ud over farverne, så kan du vælge at få dine gardiner i mange forskellige typer af ophæng såsom: 1. Læg, 2. Rynkebånd, 3. Stofophæng, 4. Kovser.

Du kan også bestille forskellige typer af “parkering” af dine gardiner på dine gardinstænger: A. Venstre-parkering, B. Venstre og højre parkering og C. Højre-parkering.

Udvalg af Lamelgardiner

Lamelgardiner kan anvendes på mange måde, enten til at afskærme et område i din bolig på en elegant og enkel måde. Du kan også anvende lamelgardiner til at afskærme en åben reol eller til at afskærme dine vinduer på, som persienner og så alligevel ikke. De er lidt mere elegante og tillader lyset at trænge godt igennem dine vinduer og samtidig, så kan du stadig afskærme lyset.

Lamelgardiner er flotte og elegante. Se udvalget af lamelgardiner her >>

.

.

Udvalg af Persienner

Persienner fås i et vælg af materialer og farver, se eksempler på metalpersienner og flotte træpersienner – klik her og se udvalget her >>

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content