Bør jeg investere i en altan?


[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]En altan, kan i mange tilfælde ses som en investering. Lejligheder placeret i Københavns og Frederiksberg kommuner har en gennemsnitlig kvadratmeter pris på 26.769 kr., uden altan – med en altan er denne pris 27.931 kr.

Boligforeninger eller personer som har en ejerlejlighed bør derfor overveje hvorvidt at de ca. 1200 kr., per kvadrat meter, vil være en lukrativ investering. Mange er klar over det, men salgstiden er også en væsentlig faktor hvad angår prisen: salgstiden er gennemsnitlig 75 dage med en altaner, og 86 uden altan. Slutteligt er prisafslagene også væsentlig mindre, hvis det drejer sig om en lejlighed med altan.

Man kan derfor konkluderer, at altaner er en investering: og investeringer skal man regne på – prøv at regn på hvorvidt om det ville være lukrativt at investerer i en altan for dit vedkommende.

Lad os antage, at dine beregninger ser positive ud. Det næste du så skal overveje, er hvilken altan skal det være? Der findes flere typer af altaner, men de mest almindelige er altaner i stål, men de fås i et væld af materialer og designs.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_cta_button2 h2=”Få 3 tilbud på en lækker altan” style=”rounded” txt_align=”left” title=”Få en serie tilbud på altaner her” btn_style=”rounded” color=”black” size=”md” position=”bottom” link=”url:http%3A%2F%2Fpraktisklink.dk%2F3tilbudaltan||”]

Overvejer du at investere i en altan, så kan du hurtigt få 3 tilbud fra forskellige eksperter i at opsætte altaner.

[/vc_cta_button2][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Altaner i stål: materialet stål holder i mange år, og er derfor et populært valg blandt bolig ejerne da det både giver boligen værdi, men også er produceret i holdbart materiale.

Du kan også vælge en fransk altan. En fransk altan kender du forhåbentligt, gør du ikke? Som du kan se på billedet nedenfor er praktisk talt blot et vindue hvor du kan få meget mere lys ind. Det er en form for dør ud i mod det fri, og det er nemlig hensigten med altaner er, at man kan komme ud i det fri selvom man bor i en lejlighed. De er halvt dækket af et gelænder, som nogle vælger at bruge som tørrestativ.

Man kan altså konkluderer, at der er en masse overvejelser som man bør gennemgå når vælger at investerer i en altan, så du bør undersøge markedet grundigt inden du vælger en leverandør, samt hvilken type altan det skal være.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Hvad koster en altan

Det er rigtig svært at svare præcist på hvad det koster at få monteret en altan. Sådan er det jo med byggebranchen, den er utrolig relativ og afhænger derfor af flere faktorer. De faktorer som der spiller ind er vigtigst af alt, hvor skal den monteres? Er det på en gammel nedslidt bygning eller en ny opførelse af et lejlighedskompleks, som skal have altaner? En anden ting som spiller ind er naturligvis størrelsen samt hvor mange altaner du ønsker. En ting man ej på forglemme er også hvilket materiale man vil benytte sig af, herunder hvilken type gelænder og gulvbelægning spiller også ind. Som du kan høre er det meget relativt.

Hvis vi skal prøve at komme med en pris siger man generelt at man kan få en altan som holder i mange år, fx en altan i stål i omegnen af 100.000 kr., som jo som nævnt før er den altan som holder bedst. Hvis man ønsker flere tilbud på altaner kan man med stor fordel benytte sig af 3byggetilbud.dk. De er en såkaldt udbudsportal, hvor man som boligejer kan henvende sig og få 3 tilbud gratis af diverse totalentreprenører som monterer og producerer altanen, derved kan du få en god idé om hvad du skal have op af lommen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Billedet øverst i indlægget stammer fra et projekt i Århus (Isbjerget) som Kontech Altaner (Kontech.dk) har stået for.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content