Boxmadras, kontinentalseng eller elevationsseng?


[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Det kan være noget af en jungle at finde ud af hvilken seng man skal vælge. Vi har gjort det lettere for dig at finde ud af om du skal købe boxmadras, kontinentalseng eller elevationsseng. Tag testen og find ud af hvilken seng som passer til dit budget, dine sengevaner og dig.[/vc_column_text][vc_cta_button2 h2=”Chat med en ekspert” style=”rounded” txt_align=”left” title=”Chat med ekspert” btn_style=”rounded” color=”green” size=”md” position=”bottom” css_animation=”left-to-right” link=”url:http%3A%2F%2Fpraktisklink.dk%2Fbedrenaetter-kontakt||”]Er du stadig ikke sikker på valg af seng, kan du chatte med en ekspert fra Bedre Nætter lige her.[/vc_cta_button2][vc_column_text]Det er vigtigt at have en god seng i høj kvalitet, men vi er bestemt ikke ens, og hvad der er den bedste seng for en person er ikke nødvendigvis den bedste for en anden.

Hvem skal købe en boxmadras

Boxmadrassen er den billige type af seng, men det betyder ikke at du ikke kan få nogle rigtig gode senge, hvor du får en kvalitetssøvn. Gode boxmadrasser kan fås til en pris helt ned til omkring 4-5000 kroner for en enkeltseng, hvilket er hele 30-40% lavere end de mere avancerede elevationssenge. Boxmadrassen er derudover en let konstruktion som gør at du let kan flytte rundt på den, f.eks. i forbindelse med rengøring, eller hvis du en dag vælger at flytte til et andet hus eller lejlighed. Boxmadrassen er klart det mest populære valg af seng i Danmark, men pas på at du ikke udelukkende har fokus på prisen. En boxmadras skal stadig være af super kvalitet for at give den rette komfort og støtte, så du ikke ender med problemer med ryggen eller andre vitale dele af din krop.

Hvem skal købe en kontinentalseng

Kontinentalsengen er det populære valg i blandt andet USA. Det virker på mange måder mere luksus-agtig end boxmadrassen, og den giver da også en fantastisk komfort. Da kontinentalsengen er bygget op af flere forskellige madrasser, blandt andet en boxmadras, så er den selvfølgelig også lidt dyre end boxmadras-sengen. Til gengæld kommer du også til at sove som en konge eller en dronning.

Hvem skal købe en elevationsseng

Elevationssenge kan noget som de andre senge ikke kan. Den er derfor det oplagte valg for flere personer end man lige går og tror. Nogle typer af rygsmerter kan have gavn af en elevationsseng, men i højere grad er det godt hvis du har uro i benene. Samtidig er det godt når du er forkølet, det modvirker snorken og så er det et smart valg hvis du elsker at se tv eller læse en god bog i sengen. Sidst men ikke mindst så er der vise fordele for gravide ved en elevationsseng.

 

Tag testen ovenfor for at finde ud af hvilken type seng der umiddelbart vil passe dig bedst. Programmet er lavet i samarbejde med Seng.nu[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content