Den perfekte havebænk til din have


Havenbænken er en af de havemøbler som er must populære. Det er der flere grunde til. Ofte ser de mere dekorative ud end en et par stole, som hurtigt kan komme til at stå mere spredt rundt i haven, men derudover er det bare generelt godt at have et havemøbel til fast at stå på ens favoritspot. Man kan sidder der alene, eller man kan sidde der med en man har kær.

Der findes mange forskellige typer af havebænke, og vi har kigget på nogle forskellige typer for at give dig inspiration til dine muligheder for en havebænk der passer til din have. Den perfekte havebænk.

Klik og se mange flere havebænke her >>

Hvid havebænk i træ

Til at starte med har vi fundet et par søde hvide havebænke. Det er to bænke i lidt hver sin prisklasse og kvalitet, men begge søde, og hvide havebænke som disse vil give del fleste haver et flot touch.

Træfarvet havebænk fra Plus trallebænk

.

Denne havebænk er produceret i FSC-certificeret grantræ. En sådan certificering er din garanti for, at havebænken er fremstillet med respekt for dyr, natur og mennesker. Du kan derfor benytte havebænken med god samvittighed.

Drivtømmerfarvet havebænk, som er FSC-certificeret gran.

Vægt: 34 kg.

Siddehøjde: 45 cm.

Størrelse: højde: 45 cm, dybde: 49 cm og længde: 138 cm.

Klik, køb og læs mere >> 

.

Hvid 2 personers havebænk fra Rosenbæk

Dette er en flot klassiker af en træbænk i hvidmalet FSC-certificeret akacietræ.

Med sin enkle opbygning passer den i næsten enhver have og terrasse.

Vægt: 11 kg.

Siddehøjde: 40 cm.

Størrelse: højde: 79 cm, dybde: 50 cm og længde: 130 cm.

Maksimum vægt ovenpå havebænken er defineret til 2 x 160 kg.

Havebænken er ikke så dyr og du kan læse mere om havebænken lige her >>

.

Havebænken fås også sortlakeret, klik og se den sortlakeret havebænk her >>

Havebænk i naturtræ fra Rosenbænk

Rosenbænk havebænken er en havebænk i naturtræ. Bænken er også produceret i FSC-certificeret akacietræ, og du kan derfor også anvende denne havebænk med god samvittighed.

Vægt: 11 kg.

Siddehøjde: 40 cm.

Størrelse: højde: 79 cm, dybde: 50 cm og længde: 130 cm.

Maksimum vægt ovenpå havebænken er defineret til 2 x 160 kg.

Havebænken er ikke så dyr, og du kan læse mere om havebænken lige her >>

.

 

Produkter og havebænke fra Trip trap

Trip Trap har lavet en del lækre hvide bænke. Vi er ved at være uden for sæson, men her kan du se flere Trip Trap produkter i træ, og det pynter næste i hver eneste have og/eller stue, læs mere her >>

Havebænken et ekstra pift til haven

Havebænken er en rigtig god måde at pifte haven lidt op på, og derudover er det jo et super sted at sidde og nyde resten af ens have. Jeg håber at denne artikel har givet dig lidt inspiration til hvilke muligheder der er i havebænke.

Kom gerne med kommentarer til hvilken type bænk du selv har i haven? Du kan læse tips til rengøring og vedligeholdelse af havemøbler lige her.

 

Klik og se mange flere havebænke her >>

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content