Gode råd og tips til boligen

Den perfekte havebænk til din have

0

Havenbænken er en af de havemøbler som er must populære. Det er der flere grunde til. Ofte ser de mere dekorative ud end en et par stole, som hurtigt kan komme til at stå mere spredt rundt i haven, men derudover er det bare generelt godt at have et havemøbel til fast at stå på ens favoritspot. Man kan sidder der alene, eller man kan sidde der med en man har kær.

Der findes mange forskellige typer af havebænke, og vi har kigget på nogle forskellige typer for at give dig inspiration til dine muligheder for en havebænk der passer til din have. Den perfekte havebænk.

Hvid havebænk i træ

Til at starte med har vi fundet et par søde hvide havebænke. Det er to bænke i lidt hver sin prisklasse og kvalitet, men begge søde, og hvide havebænke som disse vil give del fleste haver et flot touch.

Hvid 2 personers havebænk fra Hillerstorp Visby

Dette er en flot klassiker af en træbænk i hvidmalet fyrretræ. Med sin enkle opbygning er den dog meget moderne, og de meget lige linier giver et smukt udtryk og man kan tydeligt se at det er en havebænk af høj kvalitet. Lakeringen er af høj kvalitet og god holdbarhed. “Hillerstorp Visby” havebænk er et rigtig godt valg for den kvalitetsbeviste, som gerne vil have en havebænk som bliver set og som lyser lidt op i haven.

Havebænken er set til 1499 kroner hos 10-4 og du kan læse mere om den lige her. >>

.

Produkter og havebænke fra Trip trap

Trip Trap har lavet en del lækre hvide bænke. Vi er ved at være uden for sæson, men her kan du se flere Trip Trap produkter i træ, og det pynter næste i hver eneste have og/eller stue, læs mere her >>

Raw bænk fra Muubs

muubs havebænkNu skifter vi til en havebænk med et helt andet udtryk. Det er en havebænk lavet af galvaniseret stål fra danske Muubs. Det er en havebænk med et rigtig lækkert udtryk, men den vil ikke passe ind i alle haver, så det er vigtigt at vide hvilken stil man har, og om den vil passe ind. Bænken kræver ikke nogen vedligeholdelse, men du skal være klar over at dens udseende vil ændre sig en lille smule henover tiden, og den vil få et mere mat og marmoreret udtryk. Dette mener jeg dog ikke skal afholde nogle fra at købe denne bænk, snare tværtimod.

Bænken er set til prisen 1.800 kroner og du kan købe den lige her.

(opdatering: Siden vi skrev dette indlæg er den desværre ikke til salg hvor vi havde fundet originalt, men du kan finde andre flotte bænke som denne lige her.  )

P&N Havebænk i granit

granit baenkHar du en lille plads til en bænk, så kunne en lille havebænk lavet i granit være en god naturlig mulighed. Sådan en bænk passer snildt ind, og ser rigtig godt ud stående ved siden af et par bukser eller nogle træer, hvor du kan sidde og nyde din have.

Den viste bænk i granit kan købes til kun 799 kroner lige her.

(opdatering: Siden vi skrev dette indlæg er den desværre ikke til salg hvor vi havde fundet originalt, men du kan finde andre flotte bænke som denne lige her.  )

Havebænken et ekstra pift til haven

Havebænken er en rigtig god måde at pifte haven lidt op på, og derudover er det jo et super sted at sidde og nyde resten af ens have. Jeg håber at denne artikel har givet dig lidt inspiration til hvilke muligheder der er i havebænke.

Kom gerne med kommentarer til hvilken type bænk du selv har i haven? Du kan læse tips til rengøring og vedligeholdelse af havemøbler lige her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.