Gode råd og tips til boligen

e-Bog: Opskrift på æblecider – Sådan laver du æblecider

0

Et godt dansk æble kan få næsten alles tænder til at løbe i vand, men de gode danske æbler er absolut velegnet til også at producere en god dansk hjemmelavet æblecider. Der er noget særligt over at producere sin egen æblecider, og det er virkelig enkelt at fremstille en lækker cider.

Køb bogen opskrift på cider af æbler lige her

Cider

.

Bryg din æblecider nemt

En hjemmeproduktion af 5 liter æblecider tager cirka to uger betinget af æblesorter, temperatur og gærtype. Du skal kun have fat i æblerne og saft over tre dage og samlet kan arbejdet løses på omtrent 4 til 8 timer.

Det kan også være svært, at vælge de rigtige æbler til netop din egen hjemmebrygget æblecider. Der kan hurtigt være en række spørgsmål, der melder sig, når du gerne vil producere æblecider første gang eller for den sags skyld anden gang du brygger, såsom: Hvilke æbler er bedst? Hvilken gær er god at anvende? Hvordan får man en god perlende cider med god æblesmag og med masser af brus? og mange andre spørgsmål.

Dertil er der en række forskellige måder at brygge en æblecider på. Dertil er der ligeledes en række udfordringer, som du skal være opmærksom på for ikke spolere “Projekt cider”. Vi har sammenfattet alle de gode råd og vores erfaringer om at producere cider af friske æbler i vores E-Bog.

.

.

e-Bogen: Opskrift på æblecider – Sådan laver du ælecider

Vi har skrevet den udførlige e-Bog: “Opskrift på æblecider – Sådan laver du æblecider“, der gennemgår metode og opskrift til hjemmeproduktion og brygning af cider fra æbler og giver gode råd til valg og afstemning af råvarer samt tilsmagning. Vi har mere end 10 års erfaring med hjemmeproduktion, og vi giver dig et ekstrakt af vores gode råd sammen med en god og velafprøvet opskrift på cider af æbler med illustrative fotografier af fremgangsmåden til brygning af æblecider. Der gives også opskrifter og forslag til, hvordan cideren kan smages til med forskellige supplerende frugter og grøntsager.

Vores e-Bog er målrettet dig, der vil prøve kræfter med en hyggelig egenproduktion af cider med æbler. Det er ikke særlig svært at producere en rimelig eller endog en rigtig god cider. Bon appetit.

Køb e-bogen her >>

Opskrift på æblecider – Sådan brygger du din egen cider, 1. ed. 2014 af Michael René, Praktiskbolig Forlag, ISBN 978-87-997633-0-6, e-Bog.

.

Indholdsfortegnelse for E-Bogen “Opskrift på æblecider – Sådan brygger du din egen cider”

Indholdsfortegnelse (hoj oploesning)

En god cider præsenteret af Fødevareekspert Michael René

Michael René har produceret cider et hav af gange og i langt over 10 år. Det er blevet til bunkevis af forskellige former for opskrifter gennem årene og disse mange erfaringer gives videre med mange gode råd og både billige og de mere dyre erfaringer. Michael René har en helt ny bog klar, der lander i boghandlen i 2016, men lige nu kan du nyde produktion af cider lavet af æbler ud fra ovenstående bog med mange gode råd og gode opskrifter, fif og lækre detaljer, der er udviklet til dig, der godt kunne tænke sig at lave cider fra æbler og anvende alle de lækre æbler til produktionn til en god delikat cider.

Michael René har udviklet opskrifter til både Danmarks radio og Tv2 og nyder ofte et godt glas presset æble hele året rundt samt et glas med lækkert æblecider – Bon appetit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.