Er din terrasse klar til foråret og sommeren?


Med overgangen til sommertid går vi i Danmark en masse dejligt lyse sommer-, forårs- og efterårsaftener i møde. For de mange mennesker der bor i hus og har egen terrasse, for folk der bor i sommerhus og for alle dem der bor i lejlighed og har en altan, betyder det at man har muligheden for at sidde ude og nyde de lange lyse aftener. Men det lunefulde danske vejr kan ofte komme i vejen for udendørshyggen. I denne artikel kan du læse om nogle produkter der er værd at investere i, hvis man ikke vil lade vejret bestemme over hyggen.

terrassevarmer

Skru op for temperaturen med en terrassevarmer til terrassen

Det kan i starten af foråret dog godt blive en ret kold fornøjelse at sidde ude på terrassen eller altanen og nyde sin aftensmad, da temperaturerne ikke helt når de samme højder som om sommeren. Det er der heldigvis gode råd for, da man kan købe sig til en lidt mere sommerlig temperatur. Man kan fx købe sig en terrassevarmer, som kan sørge for at temperaturen også i april måned føles sommerlig på terrassen.

Vi anbefaler denne lækre topmodel fra Moreland, som vil sørge for at du kan sidde længe ude på din terrasse, også inden temperaturen når sommerlige temperaturer. Terrassevarmeren har en behagelig levende flamme, som leveres fra en gasflaske der skjules bag en låge nederst i terrassevarmeren. Detaljerne på dette produkt er samtidig i top, og den elektroniske tænding samt varmeregulering sikrer at terrassevarmeren er nem i drift. Denne model er populær på cafeer og restauranter, og giver derfor mulighed for at du kan bringe den hyggelige stemning hjem til din egen terrasse eller altan. Du kan købe denne samt andre terrassevarmere lige her.

markise

Lad ikke en smule regn ødelægge hyggen – Køb en markise

Det danske vejr er ikke altid så forudsigeligt som man måske kunne ønske det, og ofte kan vores somre også være en anelse våde. Hvad gør man så hvis skyerne trækker sig sammen, lige som man har tændt op for grillen, og hvis man er opsat på at nyde en aften på terrassen eller altanen? Man investerer i en markise.

En elektronisk markise kan vise sig at være en god investering, hvis man ikke vil lade det lunefulde danske vejr ødelægge en hyggelig aften udenfor med vennerne eller familien. Markisen fungerer også som solafskærmning, så man når solen står højest om sommeren har et dejligt og køligt skyggested. Du kan finde denne elektroniske markise, samt andre markiser på denne side.

spaOplev ægte wellness på din egen terrasse med en udendørs spa

Skal man virkelig nyde foråret og sommeren på sin terrasse, kan en oppustelig spa være en ideel ting at anskaffe. En udendørs spa på terrassen vil med garanti sørge for, at du tilbringer langt mere tid end normalt i din have.

Denne lækre oppustelige spa fra Moreland, har mere end rigelig plads til 2 personer, til trods for sin kompakte størrelse. Spabaddet kan opvarme vandet til lumre 42 grader, er udstyrret med luftdyser der sørger for behagelige bobler og et topdæksel sørger for minimal varmeudslip når spa’en ikke er i brug. Spa’en er lavet i slidstærkt pvc, og kan derfor tåle at stå ude hele året. Du kan købe denne lækre spa, samt andre modeller lige her.

 

Mikkel

Mikkel er en frisk ung mand, der i tyve år af sit liv har boet i hus hjemme hos sine forældre i provinsen. Nu bor han i lejlighed i københavn, men drømmer om selv engang at flytte i hus. Skriv gerne en kommentar til hans artikler, eller besøg ham på Google+

Recent Content