Forårsrengøring – kom nemt i gang


Dagenes lyse timer øges, foråret står for døren og der dukker synligt snavs op som du måske ikke har lagt mærke til i den mørke vintertid. I denne forårstid er en god idé, at komme i bund med hjemmet og få det rengjort. Så kan du og familien bedre nyde de kommende lunere begyndende grillaftener. Vi giver en guide til, hvordan du let forbereder arbejdet. Forårsrengøring: lad os komme i gang.

Forårsrengøring bør gøres hyggeligt 

At samle familien og få gjort rent giver forældre og børn mulighed for at samtale om alle mulige ting, mens klude, gulvskrubber og støvsugere kører rundt i huset eller lejligheden for fuld tryk.

Du kan nemt forberede rengøringen og få købt nye rengøringsartikler, sæbe og andre lækre ting ind. De fleste håndværkerbutikker har et bredt udvalg af både rengøringsmidler, rengøringsartikler og rensemidler. Slip for at bære de tunge produkter hjem og få dem sendt fra et byggemarked, direkte hjem til din hoveddør. Køb rengøringsprodukter her hos 10-4 byggecenter >>

10-4 logo
.

Rengøringsekspert Michael René guider “Sådan kommer du nemt i gang med forårsrengøring”

Her er en tjekliste, så du nemt kan få klargjort den hurtige forårsrengøring.

1. Indkøb rengøringsprodukter som sæbe, syre, universalrengøringsmiddel mm., klik og se et udvalg her >>

2. Indkøb specielrensemidler til armatur, gryder, gulve etc., klik og se et udvalg her >>

3. Indkøb rengøringsartikler som nye gulvmopper, spande, klude, nylonsvampe, stålsvampe , støvsugerposer mm.

moppe og spand 

Klik og læs mere om dette gode samlesæt med moppe og spand >>

.

Få indkøbt et lager af rengøringsmidler, artikler til specielrens af inventar i hjemmet og få opdateret dit rengøringskit, så det er klar til en ordentlig omgang.
.

4. Lækkert rengøringstøj – Gør rent med god stil

Sammensæt et dejligt sæt tøj til arbejdet. Rengøringstøjet skal være et sæt tøj, du har det godt i. Om det så er et aflagt lækkert sæt træningstøj eller et helt nyt sæt gør ingen forskel. Det vigtigste er, at du ser godt ud i dit  gamle eller nye rengøringskluns og føler rigtig godt tilpas. Gør rent med god stil.

.

5. Hold et introducerende familiemøde

Saml familien og planlæg arbejdet, hvem gør hvad, hvornår og hvordan. Planlæg en lækker belønning som motivation og afslutning på det gode arbejde.

.

6. Motivation og belønning

En god belønning kan jo være årets første grillarrangement, så er huset eller lejligheden ren og årets grillsæson er introduceret.

Læs om tilbehør til grillen her >>

Grilltilbehør

Læs de gode råd om “køb af grill” her >>

.

Vi ønsker alle et godt forår og en god sommer..!

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content