Frisk dit badeværelse op | Design dit badeværelse enkelt


Du kan let give dit badeværelse en make-over uden, at det kræver det helt store. Hvor længe er det siden du sidst har købt en ny badevægt, sæbedispenser eller hvad med jeres skraldespand på badeværelset, hvor gammel er den? Eller trænger skraldespanden måske bare til en afkalkning og en grundig afvaskning.  Du har mange mere praktiske installationer, men absolut ikke uvæsentlige rent designmæssigt. Du kan opgradere badeværelset let ved at udskifte en eller flere af disse installationer.

Sæbedispenser til badeværelset

Sæbeskålen på badeværelset kan hurtigt blive nusset og mange tyr til at købe engangssæbedispensere, men ofte kan du spare lidt penge ved at købe en stor bøtte med flydende håndsæbe billigt og blot genopfylde din egen sæbedispenser. Dertil kan du jo ved samme lejlighed vælge en sæbedispenser der designmæssigt passer godt ind i din stil.

House_Doctor_Cement_S_bedispenser_Tj0100 Vipp_9_black-300x300Vipp_9_s_bedispenser_hvid__hite

Se et udvalg af sæbedispensere her >>

 

 

Skraldespande til badeværelsethousedoctor_skraldespand_metal_bad_koekken_sort_bo(2)

Skraldespanden kan godt i det store billede synes skjult og ubetydelig, men den gør en forskel, når badeværelset skal renoveres. Er din skraldespand fuld funktionel eller er fodpedalen gået i stykker? Er farverne pæne og intakte? Man har ofte en skraldespand i rigtig mange år, så det kan godt betale sig at investere lidt mere i en god skraldespand man bliver rigtig glad for.

Klik her for at læse mere om den metalfarvet skraldespand fra House Doctor >>

Eller

Klik her for at se det øvrige udvalg af skraldespande >>

 

Toiletbørste til dit badeværelseHouse_Doctor_Cement_S_bedispenser_Tj0100

Toiletbørster har jo en meget praktisk funktion, men de fylder alligevel en del på badeværelset rent visuelt. Med denne toiletbørste fra firmaet House Doctor, der kan du få en mere stilren og pæn toiletbørste.

Når børsten virkelig er blevet slidt og trænger til en udskiftning, så kan du altid beholde “holderen” og blot købe en anden toiletbørste i fremtiden.

Klik her for at læse mere om denne toiletbørste fra House Doctor >>

 

 

Håndklædering til dit badeværelseFerm_Living_To_el_Holder_Black-300x300

En håndklædering er rigtig god, hvis du netop mangler en knage til et ekstra håndklæde eller har behov for at friske badeværelset op enkelt.

Håndklæderingen kan anvendes til at hænge dit enlige håndklæde op eller du kan indkøbe flere håndklæderinge til flere håndklæder.

Ferm Living har designet denne fine håndklædering, der også kan anvendes i andre rum i hjemmet, hvor du vil udfordre den klassiske knagerække med noget nyt.

Klik og læs mere om håndklæderingen her >>

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content