Gaveidéer til gør-det-selv-manden der har alt


Det kan være svært at finde gaver til manden som har alt, ikke mindst til gør-det-selv-manden hvor kendetegnet ofte er at de ejer mange redskaber, værktøj og andet de bruger når der skal ordnes hus og have. At finde den perfekte gave kan være noget nær umuligt, men når man går ud og ser på hvilke gadgets, moderne værktøj og andet til manden bliver det noget nemmere.

Mange ting er blevet mere elektroniske og med ny teknologi kommer også nye muligheder.

Vi har derfor lavet en liste over nogle gaveideer til gør-det-selv-manden der har alt:

iGrill stegetermometer: Gaven til grill entusiasten.

Stegetermometeret er med bluetooth, og er connected med din telefon. Via iGrill appen kan du holde øje med hvornår stegen i grillen er helt perfekt. På den måde kan du hygge med gæsterne mens stegen er på grillen i stedet for at tjekke til den hele tiden. Du kan blandet andet finde iGrill stegetermometer hos Elgiganten.

Robotplæneklipper: Når tiden er vigtig.

En robotplæneklipper er til ham som går op i sin plæne, men som ikke gider gå frem og tilbage med den manuelle græsslåmaskinen det meste af foråret og sommeren. Græsset kræver en masse pleje og ikke mindst skal det slås ofte. Med robotgræsslåmaskine frigives der mere tid til andre, og vigtigere, gøremål i haven. Læs mere om robotplæneklipper på denne blog.

Grillbot: Robotten der renser din grill.

Når der er blevet grille spareribs eller de saftige bøffer bliver grillen hurtig godt og grundig beskidt. For at få ens grillrist ordentlig ren kan man godt stå i mange timer med knofedt og skure og skrubbe. Her kan man nu få en robot som renser din grillrist mens du kan hygge dig og kan nyde et godt glas vin og den lækre mad. Find Grillbot hos Elgiganten.

Magnetiske arbejdshandsker: Så skruerne ikke tabes.

Man kender problemet når der skal hænges ting op på væggen og man står med både skruer, skruemaskine, tommestok og man taber konstant skruerne da man (højest sansynligt) holder dem med munden. Med magnetiske arbejdshandsker kan du holde skruer og andet på din håndryg, samtidig med du kan bruge hænderne. Dette gør det meget nemmere, og skruerne er altid indenfor rækkevidde. Find dem blandet andet på Coolstuff.dk

Skruetrækker med integreret bits: Et skruetrækker med mange funktioner.  

En gør-det-selv-mand har ofte mange forskellige slags værktøjer, men denne skruetrækker kan være med til at give lidt ekstra plads i værktøjskassen. Med integreret forskellige bits behøver du ikke flere forskellige skruetrækkere, da der nu er én med de mange forskellige muligheder. Findes blandt andet i XL-Byg.

Automatisk p-skive: Så glemmer du ikke at sætte skiven.

Man kender det, at man er kørt ud og handle, parkerer bilen, og går ind i butikken for halvvejs at kommer i tanke om du ikke har fået stillet p-skiven. Og så må man tilbage for at stille den. Med en automatisk parkeringsskive skal du aldrig stille p-skiven selv, det gør den helt automatisk når du parkerer bilen. Smart og enkelt. Kan købes mange steder, blandet andet i THansen.

Skridttæller: Tæl dine skridt.

En skridttæller henleder tankerne på folk som gerne vil tabe sig, men en skridttæller kan også bruges til at se om man bevæger sig nok i sin hverdag. En søndag formiddag i haven kan man hurtigt gå mange skridt, og det er en aktivitet hvor man kan få sved på panden. Her kan skridttælleren hjælpe med at fortælle hvor mange skridt på faktisk går, og hvor meget du forbrænder på en dag i haven. Du kan købe din skridttæller i din nærliggende sportsbutik.

Øl-smagning: En gave til øl-entusiasten.

En oplevelse er altid en god gave da man får en dag ud af det og oplever noget man ellers ikke ville opleve hjemme på matriklen. Ved en øl-smagning kan du smage på mange forskellige slags øl, få ny viden om øl og hvad det er der giver de forskellige karakteristika til de forskellige typer af øl. Øl-smagninger er at finde rundt om i hele landet.

Et gavekort: Mad, drikke, rejser, ting til huset og meget andet.

Er han en af de helt svære at købe gave til kan et elektronisk gavekort til ham være en mulighed. Med et gavekort kan det bruges til både middage, rejser, action oplevelser, praktiske ting til huset og haven som hvidevarer, pynteting, service og andet. Der er næsten uendelige muligheder når det gælder et gavekort og her kan han finde netop det han ønsker sig. SMS gavekort gør det nemmere at få gavekortet brugt og du får ikke smidt det væk da det ligger på din telefon under dine sms’er. Men et gavekort kan du ikke gå helt galt i byen.

Det kan være svært at finde den perfekte gave til manden der har alt. Med denne liste håber vi at det giver lidt inspiration til den næste gave til din mand/kærest/bror/fætter, eller giver ideer til din egen ønskeliste.  

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content