Genopliv dine polyrattan havemøbler


Vi kender alle billedet, som kan hjemsøge os i vores mareridt: Gamle kedelige havemøbler i polyrattan, der står ovre i hjørnet og ødelægger det idyliske billede af en ellers meget nydelig have.

Og det er forståeligt.polyrattan-1 En investering i et nyt havemøbelsæt løber hurtigt op i en dyr fornøjelse, hvorfor mange vælger at beholde det gamle sæt. Hvad hvis vi fortalte Jer, at I kan beholde Jeres havemøbelsæt, men samtidig få det til at stråle som aldrig før? Det kan en sprøjtemaler hjælpe dig med. Hvis du vælger at sende det forbi en industrilakerer, vil du på kort tid, og til en pris langt under hvad du ellers skulle betale, stå med et havemøbelsæt, hvor du ikke vil tro dine egne øjne – Det vil se fuldstændig nyt ud, og endda ofte med en glans, der gør det endnu mere flot.

Klik og køb Polyrattan havemøbler her >>

Dine polyrattan havemøbler vil blive som nye

Der er flere fordele ved at sende det forbi et værksted med speciale i industrilakering; Ikke alene vil det stå som en nypudset guldmønt, men møblerne vil faktisk også have godt af det.

Sådan bliver polyrattan havemøblerne flotte igen

Når et havemøbelsæt modtages vil det i første omgang blive renset med særligt egnede kemikaler, hvor alt eventuelt mug og snavs fjernes, vel at mærke uden at beskadige materialet i polyrattanen. Herefter bliver det slebet, hvilket er vigtigt at gøre til perfektion således maling og behandling trænger ind i materialet uden forskelle. Bagefter vil møblerne modtage en grundrens, som gør materialet modstanddygtigt overfor vind og vejr. Mange producenter af polyrattan bruger grundrens af lav kvalitet, hvorfor der også hurtigt kan opstå de muglignende segmenter i materialet. polyrattan-2En god industrilakerer har dog sine værktøjer i orden, hvilket gør at du vil opleve en højere resistens mod fjender af polyrattan.  Nu bliver møblerne malet i første omgang i den valgte farve, og et godt værksted kan male i hvilken som helst farve. Den enorme og mest iøjnefaldende fordel ved at sende det forbi en sårøjtemaler, er netop at denne sprøjtemaler, således malingen dækker fuldstændig, hvor maling med almindelig pensel vil være en kæmpe udfordring at nå samme resultat med grundet polyrattans struktur.

Og nu vil det være her hvor amatørene og de professionelle bliver skilt fra hinanden:

Sørg for at værkstedet har i sinde at male havemøblerne to gange, og ikke nøjes med en enkelt gang, hvilket ellers i første omgang vil virke som rigeligt, men ikke vil være tilstrækkeligt når møblerne møder UV-stråling, regn, blæst mv.

En godt værksted vil slibe og male havemøblerne en gang til. Resultatet vil tale for sig selv, hvilket kan ses på nedestående billeder af en netop overstået opgave:

Vi kan ikke understrege vigtigheden i at vælge et ordentligt værksted nok.

Det er altafgørende for resultatet. Et firma, som har erfaring på området, og har lavet arbejdet overstående billeder viser, er Poul Eriks Malerservice i Fensmark. Gå eventuelt ind på www.pouleriks-malerservice.dk og se mere. Hvis ikke de er i nærheden af dig, vil de hjertens gerne henvise til en sprøjtelakerer, som er anbefalelsesværdig i dit område.

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content