Gode liggestole 2019


[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Der er intet som en god sommerdag i solen. Jeg har tidligere skrevet om hængekøjer, hvilket kan være en rigtig god oplevelse om sommeren. Vil du dog gerne ligge direkte i solen, og få masser af d-vitaminer, eller måske bare have et havemøbel, som er lidt nemmere at flytte rundt på, så er en liggestol et must. Her i artiklen kommer jeg også med nogle gode bud på liggestolen 2019.[/vc_column_text][vc_cta_button call_text=”Smart tip: Køb dine liggestole billigere online” title=”Du kan købe liggestole her” target=”_self” color=”btn-inverse” icon=”wpb_heart” size=”wpb_regularsize” position=”cta_align_bottom” href=”http://praktisklink.dk/liggestole-uno”][vc_column_text]

Der findes rigtig mange forskellige lækre modeller af liggestole, så derfor kan det også godt være at vælge den helt rigtige. Jeg vil i denne artikel gennemgå nogle af de forskellige gode muligheder du har for at liggestolen bliver lige præcis hvad du har brug for.

Se også vores lounge havemøbler i polyrattan her >>

 

Liggestol i polyrattan

Jeg har tidligere skrevet om havemøbler i polyrattan. Dette er havemøbler som er virkelig populære for tiden, og det er der selvfølgelig flere gode grunde til. Polyrattan er både et holdbart og nemt produkt at holde ved lige, og med den nye måde at flette polyrattan på, så få man faktisk nogle ret lækre havemøbler. Dette gælder også når vi snakker om polyrattan liggestole. Hvad der gør det endnu mere oplagt at købe liggestolen i polyrattan, er selvfølgelig hvis du også har valgt at købe et loungesæt, som i mange tilfælde vil være i polyrattan. Du kan læse mere om polyrattan loungesæt her.

Lakeside lounger delux sort polyrattan

Et rigtig godt bud på liggestol i polyrattan, hvis det samtidig skal være til en overkommelig pris, er denne Lakeside lounger delux i sort. Her får du en god klassisk liggestol i den typiske polyrattan-stil. Er du til denne stil, er det derfor et rigtig godt valg. Du kan bestille liggestolen lige her.

Solvogne alu m/flet sort

Hvis du gerne vil have en liggestol i polyrattan, men i et mere traditionelt design, så kunne denne liggestol måske også være et godt bud. Den er med en behagelig hynde, og så er prisen ganske overkommelig.

Den kan ses her.

Liggestol FIAM Samba til stranden

samba liggestolPolyrattan liggestolen er helt sikkert en liggestol til haven. Er du ude efter et havemøbel der også vil fungere til andre lejligheder, så kunne en anden mulighed være denne FIAM liggestol. Den kan du selvfølgelig bruge i haven, men hvad mange også vil ynde, er at den let kan bruges ude i sandet på stranden. Polyrattan er som sagt super godt til alt slags vejr, men denne FIAM klare sig nu også ganske godt udenfor igennem hele sæsonen. Derudover får du med FIAM liggestolen til stranden havemøbler som kan klappes sammen når sommeren er slut. Dette gør det selvfølgelig 100 gange nemmere finde plads til opbevaring af den henover vinteren.

FIAM liggestol i hvid, er jeg personligt helt vild med, men den fås også i sort. Stellet er i aluminium og nettet er af lækker kvalitet, hvilket gør den super nem at gøre rent.

Alt i alt en rigtig god løsning på liggestolen som både skal være i flot design og hvor du både kan sidde og ligge godt sommeren over.

Du kan købe FIAM liggestolen her.

 

Liggestol FIAM Amigo

Liggestol amigoDenne liggestol ligner meget den ovenstående på mange punkter, hvilket ikke er så mærkeligt, da jeg har valgt at tage endnu en FIAM med i listen over gode online køb af liggestole. Materialerne er derfor de samme, og der gælder af samme grunde, at den er nem og lige til at rengøre, og ikke så tung, så du ikke lige kan flytte rundt på den. Denne liggestol er dog væsentlig anderledes i måden du sidder på. Ikke helt lige så velegnet til stranden, men til gengæld et stort plus i haven, hverenten du sidder under et stort træs skygge, eller direkte i solens dejlige bagende lys.

Jeg vil igen, derfor sige, at dette bestemt er et anbefalelsesværdigt havemøbel, til dig der gerne vil nyde solen til fulde.

Du kan købe FIAM liggestolen her.

 

Designer liggestol i akacietræ – Loungestol


cinas-rosenborg-daekstol-hvid-ci00150_1
Jeg vil slutte af med denne liggestol. Dette er liggestolen for dig som både vil have super design i forhold til udseende, kombineret med lækkert design i forhold til hvordan du sidder. Denne designer liggestol er hvid i bløde konturer.

Denne liggestol kan købes her >>

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content