Beregn pris på nyt tag eller få et gratis besøg af tagteknikker


Hvor lang tid kan dit tag holde? Kan det svare sig at lave reperationer eller bør der investeres i et helt nyt tag?

Der er ofte mange spørgsmål i forbindelse med udskiftning af tag, da det for de fleste er en større investering. Det gælder om at undersøge mulighederne, både for om det kan svare sig at udskyde investeringen, om der skal laves lapninger enkelte steder, eller om taget skal udskiftes helt. Dertil kommer spørgsmålet om hvilket tag der er smartest at vælge til jeres hus.

I nedenstående prøver jeg at besvare nogle af spørgsmålene overordnet, men overvejer du at få udskiftet taget, så vil jeg råde dig til at få besøg af en tagteknikker. Jydsk Tagteknik kommer gratis ud og giver dig et tagtjek. Jydsk Tagteknik er Danmark største firma indenfor tag, og de har masser af gode tageksperter til at svare på alle spørgsmålene. Derfor er det også en rigtig god ide at få undersøgt taget grundigt.

Bestil gratis tagtjek nu!

Overvejer du hvilken type af tag du skal have lagt på dit hus, så kan du også tjekke vores tidligere indlæg omkring valg af tag.

Hvornår skal jeg have lagt nyt tag?

Alt efter hvilken type af tag du har på huset nu, så variere det en del, hvornår du skal have skiftet taget. Overordnet vil et tag minimum holde 25 år, men enkelte typer af tage kan sagtens holde meget mere end det dobbelte. I de fleste tilfælde, vil man normalt først vælge at udskifte et tag, hvis det er udtæt. Er dit tag af ældre dato, er det dog vigtigt at du jævnligt tjekker tagrummet for fugt og om vinteren om der er fygesne. Ser taget udslidt og trist ud, kan det være en god ide at få en tagteknikker til at komme og tage et grundigere kig på det. Han vil kunne fortælle dig, om der er grund til at være nervøs, eller om dine bekymringer er ubegrundet. Samtidig vil han kunne fortælle dig om det kan svare sig at lave eventuelle reperation eller om det giver mere mening at få lagt et helt nyt tag på huset.

Få dit tag til at holde længere

Hvis du sørger for at holde taget vedlige, så vil dit tag kunne holde ekstra længe. Dette er selvfølgelig ekstra vigtigt, hvis taget så småt begynder at være af ældre dato. Vedligeholdelse vil sige, at du sørger for årligt at fjerne snavs og mos. På denne måde vil du minimere risikoen for at der kommer fugtskader eller frostskader. Lige meget hvad, vil taget dog være så nedslidt at du simpelthen ikke kan komme udenom at det skal skiftes.

Hvor meget koster et nyt tag?

Der er stor forskel på investeringen i de enkelte typer af tag. Af de populære typer af tag, så er tagpap i den billige ende, og skifertag er i den dyre ende. Man skal dog være bevist om at du med et billigt tag måske ikke i længden ender med den billige løsning. Modsat kan der også være forhold der gør det ekstra dyrt at lægge skifertag, på grund af vægten, der gør at det alligevel er tagpappet der er det bedste valg. Fordi der er så mange forskellige variable der spiller ind på valget af tag, er det en rigtig god ide at få et gratis tagtjek fra f.eks. Jydsk Tagteknik.

Det kan være en god ide at få tilbud på selve tagprojektet fra flere firmaer. Du kan få 3 tilbud på tag lige her.

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content