Grill-tilbehør – En hurtig guide med rekvisitter og tilbehør til din grill


Find dit tilbehør til din grill lige her. Når der grilles er udstyret og ikke mindst tilbehøret og rekvisitterne til grillen vigtig. Her er en hurtig guide, der hjælper dig til at vælge mellem masser af lækkert tilbehør til din grill. Jeg selv udfordre grillen året rundt, dog mest naturligt forår, sommer og sensommer.

1. Grillstarter
2. Tagredskaber
3. Grillbørster
4. Grilltermometer
5. Grillhandsker

 

Grillstarter

Som tilbehør til din grill er en god grillstarter alfa og omega til et godt grillarrangement. Venner er på besøg, snakken og hyggen starter og nu skal der gang i grillen.
grillstarter_1Denne grillstarter gør det nemt at få tændt dine  grillkul godt op. Grillstarteren har et smart håndtag, der  gør at du nemt kan hælde grillkullene nemt ned i grillen.
Grillstarteren kan indeholde op til 3 kg grillkul eller  grillbriketter.

Du kan købe denne “Grillstarter” her

.

 

:

Tagredskaber til grillen – tilbehør til din grill

Når du har grillet færdigt skal maden nemt og hurtigt af grillen.

Napoleon har produceret dette tangsæt med en stærk solid grilltang,
som godt i hånden, når det skal gå stærkt.

Det er et to-delt tagredskab i rustfrit stål med enkle og bløde former produceret af stærke materialer. Dertil er der en smart krog, så det kan hænges op.

Du kan købe “Napoleon tangsæt” her >>

 

Grillbørste

Når der er grillet er det nemmest at fjerne de fastbrændte madrester inden grillen køler helt ned.

 

 

 

 

 

 

 

 

Napoleon har produceret denne stålbørste med en grillskraber af rustfrit stål og et træskaft og messingbørster, der ikke ødelægger stålet på grillen. Grillbørsten har en længde på 45 cm. Du kan købe Napoleon “stålbørste og grillskraber” her >>

.

Grilltermometer – Få styr på hygiejnen

For at optimere fødevarehygiejnen, når der grilles er det vigtigt at skært grillkød opvarmes til en centrumtemperatur på 75 grader celsius inden det spises. Typisk kan man grille skært grillkød til en centrumtemperatur på 65 grader og lade det hvile til det når en temperatur på de magiske og hygiejnisk anbefalede 75 grader celsius.

.
 Napoleon har produceret dette unikke og enkle termometer, som er nemt at håndtere,  når du er i fuld sving med grillen.

Termometeret kan også  anvendes til ovnen. Klik og køb Napoleons “Grill termometer” her >>

 

 

Grillhandsker

Grillhandsker er uundværligt tilbehør til din grill og grillhandskerne bliver hurtigt slidt. De kan selvfølgelig vaskes typisk ved en 30 grader, hvilket er en hurtig måde at friske dine handsker op på. Men når grillhandsken først er slidt, så er det rart at få den skiftet så udstyret er klar til en ny sæson.

Weber_grill _handske
Webers grillhandske er en enkel sort handske med et godt greb til et hurtigt eller fast indgreb, når varme emner som kød, riste mm. skal fjernes hurtigt fra grillen.

 

Du kan købe “Webers grillhandske” her

 

 

 

 

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content