Gulvafslibning tilbud – trænger dit gulv til et nyt flot look?


Er dit gulv blevet slidt, skævt eller ser på andre måder ikke ud som det burde, så er det tid til en gulvafslibning. Gulvafslibningen lader det smukkeste i trægulvet træde frem, og er derfor næsten altid en god investering. 

Hent tilbud på gulvafslibning

  • Nemt at få et tilbud!
  • Hurtigt svar fra professionelle gulvslibere!
  • Gratis og helt uforpligtende tilbud!

Vil du gerne have tilbud på gulvafslibning, så er det nemt at få flere gode tilbud fra professionelle gulvslibere her.

Gulvafslibning giver værelset et nyt og friskt look

Har du et gammelt eller slidt gulv, så er gulvafslibning en god og billig måde at få værelset til at blive rigtig lækkert og flot igen. Gulvet er ikke altid det første vi tænker på, når vi skal have renoveret boligen, men det gør en stor forskel for det samlede indtryk, hvordan det ser ud. Et nyt og afslebet gulv kan gøre hele forskellen, som prikken over i’et. Nogle foretager selv afslibning af gulvet, men i rigtig mange tilfælde kan det være en god ide, at tage fat i professionelle gulvslibere, da det er en svære øvelse end det lige lyder, og resultatet derfor ikke altid bliver optimalt, hvis man selv går igang med gulvafslibningen. Det er ikke så dyrt at få en gulvafsliber på besøg, i forhold til mange andre typer af håndværkere, og hvis du får flere tilbud på projektet, er det muligt at få en ganske god pris. Derudover har en god gulvafsliber det helt rigtige og ikke mindst vedligeholdte værktøj. Noget som det desværre ikke altid er, hvis du lejer en gulvafslibningsmaskine. Skæve valser og andre fejl på gulvafslibningsmaskinen kan gøre det næsten umuligt at opnå det perfekte resultat, som man selvfølgelig lige så godt kan gå efter at få.

Hvilke gulve kan tåle en gulvafslibning?

Har du et massivt trægulv, så kan det klare ret mange afslibninger, og det er som udgangspunkt ikke noget problem at gå igang med gulvafslibningen, eller få en professionel forbi. Massive trægulve er samlet med not og fer, og det som du skal være klar over, er at gulvet ikke må slibes så langt ned at samlingen svækkes. Der skal mindst være 4 mm ned til feren, hvilket du f.eks. kan måle ved at stikke en tynd startelklinge ned imellem samlingerne. Er gulvet et parketgulv, kan du tjekke tykkelsen ved at fjerne fejelisten, hvorefter du stikker et spejl ned. Der skal mindst være 2-3 mm slidlag tilbage efter en slibning, hvilket du bør tage højde for, inden du går i gang med en eventuel gulvafslibning.

Gulvafslibning af lamelgulve

Det specielle ved lamelgulve er, at det er bygget op i flere lag. Normalt vil det være et lag massivt træ øverst, og derefter spånplade og en billigere type træ nederst. Er dit lamelgulv af lav kvalitet, så kan det knapt tåle en gulvafslibning, og vil sandsynlig ikke have mere end 2-3 mm massivt træ i det øverste lag, hvorimod de bedste ofte har omkring 6 mm.

Gulvafslibning af laminatgulve

Det øverste lag af gulvet består af et tyndt lag plastisklaminat, og du kan derfor ikke slibe et laminatgulv. Det kan godt være svært at gennemskue om et gulv er et laminatgulv, så hvis du er i tvivl, er det en god ide at få fat i en professionel.

Professionelle gulvafslibere kan være en god investering

Vil du gerne prøve kræfter med at slibe dit gulv selv, kan det anbefales at du forsøger med et lille rum til at starte med, for at finde ud af om du har nok styr på det til at få et godt resultat. I de fleste tilfælde vil en professionel gulvmand dog kunne give gulvet en mere nænsom og mere veludført gulvafslibning af gulvet. Det betyder at du undgår oprifter i træet og knaster som måske ellers ville blive revet op. En gulvafslibning udført af professionel støver stadig næsten ikke, hvorfor du sagten kan lade billeder og så videre, hænge på væggene imens de udfører arbejdet.

Det er billigt få gode gulvslibere på besøg, og du får det gerne inkl. efterbehandling af gulvet, med f.eks. olie eller lak.

Få flere gode tilbud på gulvafslibning lige her.

 

Få gode tips til rengøring af gulve her.

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content