Gulvlamper og loftslamper i flotte design |Forny dine rum


Lysindfald i din bolig fra dine loftslamper og gulvlamper sætter rammen for det gode lys, god stemning og et flot rum. Ønsker du at forny et rum derhjemme, så kan en simpel udskiftning af en lampe gøre underværker. Se en serie bud og forslag på nye eller nye supplerende loftslamper og gulvlamper.

Hello gulvlampe fra Normann Copenhagen

Normann_Hello

Hello gulvlampen fra Normann Copenhagen design har et rustikt og solidt look med den flotte lampeskærm.

Lampeskærmen og gulvlampens fod er designet i flotte runde former og giver lampen en flot blød afrunding af det rustikke look.

Inderskærmen fra Hellos lampeskærm er fremstillet i akryl og det giver et behageligt lysindfald. Det træfarvede stel er produceret i bøgetræ. Denne nuance med bøgetræ passer godt sammen med mange forskellige træsorter i dit hjem.

Størrelse: Hello gulvlampen er 165 cm høj.

Design: Jonas Wagell /  Normann Copenhagen

Klik og læs mere om gulvlampen fra Normann Copenhagen >>

.

Pineapple gulvlampe fra designeren Dyrberg Larsendyrberg_larsen

Pineapple gulvlampen fra designeren “Dyrberg Larsen” er en enkel og nydelig lampe med et flot design.

Lampen er minimalistisk og er produceret i simple farver som hvid og stålfarvet. Pineapple gulvlampen tager ikke al opmærksom fra de andre elementer i din stue eller i dine værelser, men den markerer sig designmæssigt med den flotte lampeskærm.

Lampen er produceret af kvadratiske spejlplader og dette giver giver et flot lys i rummet.

Størrelse: Pineapple gulvlampen er 155 cm høj.

Design: Dyrberg Larsen & Frank Kerdtil

Klik og læs mere om gulvlampen fra Dyrberg Larsen >>

.

Maranga gulvlampe fra Marset

Disse gulvlamper fra Marset er navngivet Maranga og gulvlamperne er produceret i et flot ovalt design, der med sine 32 lameller giver et flot lys med de skarpe linjer.

Disse gulvlamper kan indtil videre købes i to forskellige størrelser. Maranga gulvlampen som vi linker til herunder er 1 meter og 70 centimeter høj, men Maranga gulvlampen kan også fås i en størrelse, der er 1 meter og 30 centimeter høj.

Marset_MarangaMarset_Maranga_stue

Størrelse: 170 cm høj, fås også i en højde på 130 cm.

Design: Marset.

Klik og læs mere om gulvlamper fra Marset >>

Loftslampe – Loftslamper giver dine værelser og stuer identitet

Valg af loftslamper er vigtigt for at skabe det lys og det udtryk og design i din stue som du ønsker. Lamper, møbler, billeder og inventar skal passe sammen design- og stilmæssigt. Et godt råd er at tænke en serie af farver eller materialer sammen i flere typer af inventar i hjemmet. Har du eksempelvis bøgetræsben på din sofa, så vil det klæde sofaen, at du også har bøgetræ på andre ting som eks. din gulvlampe i samme rum.

Der skal ikke så meget til at skabe et nyt look i din stue eller dine værelser en ny loftslampe kan være løsningen til at forny dit rum.

Vita loftslamper – Et blødt look
carmina-white

Disse loftslamper er benævnt Vita og er et design fra netop Vita. Loftslampen har et flødeagtigt lækkert og blødt udseende. Loftslampen giver et dejligt lydindfald på elementer i rummet.

Vita loftslampen fås i flere farver, som er angivet på billederne herunder. De fire farver er hhv. hvid og kobber.

Størrelse: Ø 34 x H 27 cm.

Design:Vita.

Bemærk at den hvide lampe også fås i en større variant, der måler Ø 45 x H 45 cm.

Klik og læs mere om loftslamperne fra Vita design >>

.

Ønsker du at se øvrige designs, former og farver på loftslamper, så klik her >>

.

Conia loftslampe

Her præsenteres loftslamper fra Vita design. Conia  loftslampe er produceret i kobber og plast i et klassisk pænt design ligesom de loftslamper vi kender fra 60′ og 70′ erne. Farvetoningen giver en varm glød. Den flotte moderate farve og den lille størrelse er med til at minimere blikfanget, så lampen ikke trækker al opmærksomhed i rummet, men stadig markerer sig.

Størrelse: Medium, Ø 40 x H 50 cm.

Design: Vita.

Klik og læs mere om Cornia loftslampen fra Vita her >>

.

Hallo Design loftslampe af Michael Waltersdorff

Denne loftslampe er Hallo design og er Dansk design lavet af Michael Waltersdorff. Loftslampen er produceret i metal og kan vinkles, så du kan sprede lyset som du lyster. Dertil er der læækkert træ, der giver lampen og lampeskærmen et flot naturligt præg. Loftslampen har et elegant udseende og er 33,6 cm høj og loftslampen er 40 x 40 cm bred og dyb.

Størrelse: 33,6 x 40,0 x 40,0.

Design: Hallo Design af Michael Waltersdorff.

Klik, køb og læs mere om loftslampen Hallo design >>

.

.

Se flere designs og loftslamper her >>

Loftslamper

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content