Gode råd og tips til boligen

Gulvlamper og loftslamper i flotte design |Forny dine rum

0

Lysindfald i din bolig fra dine loftslamper og gulvlamper sætter rammen for det gode lys, god stemning og et flot rum. Ønsker du at forny et rum derhjemme, så kan en simpel udskiftning af en lampe gøre underværker. Se en serie bud og forslag på nye eller nye supplerende loftslamper og gulvlamper.

Hello gulvlampe fra Normann Copenhagen

Normann_Hello

Hello gulvlampen fra Normann Copenhagen design har et rustikt og solidt look med den flotte lampeskærm.

Lampeskærmen og gulvlampens fod er designet i flotte runde former og giver lampen en flot blød afrunding af det rustikke look.

Inderskærmen fra Hellos lampeskærm er fremstillet i akryl og det giver et behageligt lysindfald. Det træfarvede stel er produceret i bøgetræ. Denne nuance med bøgetræ passer godt sammen med mange forskellige træsorter i dit hjem.

Størrelse: Hello gulvlampen er 165 cm høj.

Design: Jonas Wagell /  Normann Copenhagen

Klik og læs mere om gulvlampen fra Normann Copenhagen >>

.

Pineapple gulvlampe fra designeren Dyrberg Larsendyrberg_larsen

Pineapple gulvlampen fra designeren “Dyrberg Larsen” er en enkel og nydelig lampe med et flot design.

Lampen er minimalistisk og er produceret i simple farver som hvid og stålfarvet. Pineapple gulvlampen tager ikke al opmærksom fra de andre elementer i din stue eller i dine værelser, men den markerer sig designmæssigt med den flotte lampeskærm.

Lampen er produceret af kvadratiske spejlplader i polystyren (PS) og dette giver giver et flot lys i rummet.

Størrelse: Pineapple gulvlampen er 130 cm høj.

Design: Dyrberg Larsen & Frank Kerdil

Klik og læs mere om gulvlampen fra Dyrberg Larsen >>

.

Maranga gulvlampe fra Marset

Disse gulvlamper fra Marset er navngivet Maranga og gulvlamperne er produceret i et flot ovalt design, der med sine 32 lameller giver et flot lys med de skarpe linjer.

Disse gulvlamper kan indtil videre købes i to forskellige størrelser. Maranga gulvlampen som vi linker til herunder er 1 meter og 70 centimeter høj, men Maranga gulvlampen kan også fås i en størrelse, der er 1 meter og 30 centimeter høj.

Marset_MarangaMarset_Maranga_stue

Størrelse: 170 cm høj, fås også i en højde på 130 cm.

Design: Marset.

Klik og læs mere om gulvlamper fra Marset >>

 

Loftslampe – Loftslamper giver dine værelser og stuer identitet

Valg af loftslamper er vigtigt for at skabe det lys og det udtryk og design i din stue som du ønsker. Lamper, møbler, billeder og inventar skal passe sammen design- og stilmæssigt. Et godt råd er at tænke en serie af farver eller materialer sammen i flere typer af inventar i hjemmet. Har du eksempelvis bøgetræsben på din sofa, så vil det klæde sofaen, at du også har bøgetræ på andre ting som eks. din gulvlampe i samme rum.

Der skal ikke så meget til at skabe et nyt look i din stue eller dine værelser en ny loftslampe kan være løsningen til at forny dit rum.

Carmina loftslamper – Et blødt look
carmina-white

Disse loftslamper er benævnt Carmina og er et design fra Vita. Loftslampen har et flødeagtigt lækkert og blødt udseende. Loftslampen giver et dejligt lydindfald på elementer i rummet.

Carmina loftslampen fra Vita fås i fire farver, som er angivet på billederne herunder. De fire farver er hhv. hvid, sahara, turkis og azurblå.

Størrelse: 32 x 32 x 22 cm.

Design: Vita.

Bemærk at den hvide lampe også fås i en større variant, der måler 48 x 48 x 36 cm.

Klik og læs mere om loftslamperne fra Carmina og Vita design >>

carmina-mini-saharahcarmina-mini-turqouise carmina-mini-azure

Ønsker du at se øvrige designs, former og farver på loftslamper, så klik her >>

.

Clava loftslampeclava-copper-300x300

Her præsenteres loftslamper fra Vita design. Clava loftslampe er produceret i kobber og aluminium i et klassisk pænt design ligesom de loftslamper vi kender fra 60′ og 70′ erne. Farvetoningen giver en varm glød. Den flotte moderate farve og den lille størrelse er med til at minimere blikfanget, så lampen ikke trækker al opmærksomhed i rummet, men stadig markerer sig.

Størrelse: 21,5 cm x 35 cm.

Design: Vita.

Klik og læs mere om Clava loftslampen fra Vita her >>

.

Ace loftslampe fra House DoctorAce_loftlampe_messing

Denne loftslampe er navngivet Ace og denne loftslampe er designet af “House Doctor”. Loftslampen er produceret i messing og dertil er lampeskærmen i pæne lyse farver, der giver loftslampen et flot elegant design. Loftslampen har et elegant udseende og er 45 cm høj og loftslampen har en diameter på 22 cm.

Størrelse: 45 cm x 22 cm.

Design: House Doctor.

Klik og læs mere om loftslampen Ace fra House Doctor >>

.

.

Se flere designs og loftslamper her >>

Loftslamper

Leave A Reply

Your email address will not be published.