Bedste gynger og gyngestativer – Legetøj til haven og legepladsen


Gynger og gyngestativer er gode udendørs legeredskaber til børn og alle vennerne og veninderne, og det bringer meget glæde til de kære børn. Vi præsenterer herunder en lang række af de bedste løsninger indenfor gynger og gyngestativer, så du kan bygge og udvide dine børns muligheder for leg haven. Dertil er enkelte af nedenstående produkter herunder FSC-certificeret. FSC-mærkningen er din sikkerhed for, at planteliv og dyr bliver beskyttet. Andre virksomheder herunder er ISO 14001 miljøcertificeret, hvilket betyder at disse virksomheder skal føre en miljøpolitik mm.

Gyngestativer til haven

Gyngestativer fås i et væld af typer og udgaver både med én eller to gynger, samt klatrestativ, reb mm. Herunder præsenteres en række forskellige modeller af gyngestativer.

Dobbelt gyngestativ Plus gyngestativ

Dobbelt gyngestativ i fyr/gran træ med en tværprofil, der styrker rammen i gyngestativet. Dette fine dobbelte gyngestativ til haven eller gården er godt til at motivere børnene til både leg og motion. Dette gyngestativ anbefales til børn i alderen 3 til 10 år. Gyngestativet kan ikke anbefales til børn/babyer under 36 måneder.  Klik, køb og læs mere her >>

Inventar, mål og gode råd til montering

Når du køber dette gyngestativ, så følger der 2 gynger med. Gyngestativet leveres med en komplet saml selv løsning.

Det tager omkring et par timer at samle for to voksne.

Mål: 260 x 268 x 225 cm.

Materiale: gyngesæder i grønt plast og træet er trykimprægneret sort fyr og gran.

Når du monterer dette gyngestativ af fyrretræ og grantræ, så sørg for at der er en 2 meters sikkerhedszone foran og bagved gyngerne. Hold altid opsyn med børn på legepladsen med gyngestativer. Jeg personligt sætter mig ofte i haven med en god kop kaffe, mens de små leger.

.

Luksus gyngestativ med 2 gynger og et stort klatrenet fra Hörby Bruk

Luksus gyngestativ med 2 gynger og et kraftigt net til at klatre i samt en række trin til at kravle op på klatrevæggen, eller ned når du først er klatret op.

Dette gyngestativ er ligeledes produceret af familievirksomheden “Hörby Bruk“, som ligger i Sverige, og de er velkendt for deres gode kvalitet siden år 1920. Virksomheden er både ISO 9001 certificeret samt miljøcertificeret via deres ISO 14001  certificering.

Træet i trærammen består af trykimprægneret træ med svejsede beslag på benene og knudepunkter til at samle træbjælkerne i stål. De 2 gynger og klatrenettet følger naturligvis med i købet samt et forankringsæt til at montere gyngestativet. Der kræves 2,95 x 1,90 m. plads i haven for at have det stående. Det tager et par timer at samle for to voksne.

Mål: Længde: 2,95 m x Bredde/diameter mellem ben/træbjælker: 0,80 m x Højde: 2,00 m.

Klik, køb og læs mere >>

.

Højt luksus gyngestativ med 2 gynger og klatereb fra Hörby Bruk

Højt luksus gyngestativ med 2 gynger og klatereb er også produceret af familievirksomheden “Hörby Bruk“, som gyngestativet ovenfor. Virksomheden er beliggende i Sverige, og velkendt for deres gode kvalitet siden år 1920. De er både ISO 9001 certificeret samt miljøcertificeret via deres ISO 14001  certificering.

Træet i trærammen består af trykimprægneret træ med svejsede beslag på benene og knudepunkter til at samle træbjælkerne i stål. Begge gynger og klatrerebet er naturligvis med i prisen, og dertil følger et forankringsæt til montering af stativet. Der kræves 2,95 x 1,90 m. plads i haven for at have det stående. Det tager et par timer at samle for to voksne.

Mål: Længde: 2,95 m x Bredde/diameter mellem ben/træbjælker: 0,80 m x Højde: 2,50 m.

Klik, køb og læs mere >>

.

.

Luksus gyngestativ med gynger og rutsjebane fra Hörby Bruk

Luksus gyngestativ med 2 gynger og rutsjebane er også produceret af familievirksomheden “Hörby Bruk“, som gyngestativet ovenfor. Virksomheden er beliggende i Sverige, og velkendt for deres gode kvalitet siden år 1920. De er både ISO 9001 certificeret samt miljøcertificeret via deres ISO 14001  certificering.

Træet i trærammen består af trykimprægneret træ med svejsede beslag på benene og knudepunkter til at samle træbjælkerne i stål. Begge gynger og rutchebane følger med i prisen, og dertil følger et forankringssæt til montering af stativet. Der kræves 2,95 x 1,90 m. plads i haven for at have det stående. Det tager et par timer at samle for to voksne.

Mål: Længde: 2,95 m x Bredde/diameter mellem ben/træbjælker: 0,80 m x Højde: 2,00 m.

Klik, køb og læs mere >>

.

Stort gyngestativ med 3 gynger fra Hörby Bruk

Luksus gyngestativ med 2 gynger og rutsjebane er også produceret af familievirksomheden “Hörby Bruk“, som gyngestativet ovenfor. Virksomheden er beliggende i Sverige, og velkendt for deres gode kvalitet siden år 1920. De er både ISO 9001 certificeret samt miljøcertificeret via deres ISO 14001  certificering.

Træet i trærammen består af trykimprægneret træ med svejsede beslag på benene og knudepunkter til at samle træbjælkerne i stål. Alle tre gynger følger med i prisen, og dertil følger et forankringsæt til montering af stativet. Der kræves 2,15 x 1,90 m. plads i haven for at have det stående. Det tager et par timer at samle for to voksne.

Mål: Længde: 2,15 m x Bredde/diameter mellem ben/træbjælker: 0,80 m x Højde: 2,00 m.

Klik, køb og læs mere >>

.

.

.

Her vises den store gynge med 3 gynger med plads til op til 4 børn.

.

.

..

.

.

.

..

.
Klik og  udvalget af flere gynger med rutchebaner o.lign. til haven her
>>

.

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content