Gode råd og tips til boligen

Nyd sommeren fra hængekøjen

0

Har du aldrig haft en hængekøje, så er det på høje tid at få anskaffet dig. En ting er i hvert fald sikkert. På en god sommerdag, er der ikke meget der slår det at ligge i en god hængekøje, og nyde den friske luft omkring sig.

Du behøver ikke to træer – køb en hængekøje med stativ

Det som igennem tiden har afholdt mange fra at købe en hængekøje i, er ganske givet at de færreste har to træer placeret tæt nok på hinanden til at hængekøjen kan hænge imellem dem. Hvis det nu en gang imellem alligevel skulle ske, så er træerne sandsynligvis placeret sådan, at hængekøjen vil være i vejen for hvem der nu ellers skal rundt i haven. Når min hængekøje er sat op her først på sommeren, så skal jeg jo helst kunne have den hængende uden at spekulere på at skulle have den ned hele tiden.

Forskellige gode hængekøjer med stativ

Er du på jagt efter en god hængekøje 2013 model, så vil jeg i nedenstående komme med nogle rigtig gode bud på hængekøjen til dig, som ikke har træerne til at sætte dem fast i, og til dig som ikke lige kan vente 20 år, på at de træer du har plantet til formålet skal gro sig store nok til at de kan bære din vægt.

Fatboy hængekøje headdemock

En selvstående hængekøje fra Fatboy kunne være et rigtig godt valg. Hængekøjerne er i Fatboy’s typiske design, og er af en rigtig høj kvalitet. Det er store hængekøjer hvor der er plads til 2 personer, hvis den samlede vægt holdes nede under 150 kg. Fatboy headdemock fåes i flere forskellige farver, så det nok skulle være til at finde en der passer til alle de andre havemøbler, der ellers står i haven. Du kan se mere til Fatboy og deres hængekøjer på Fatboy.dk hvor en hængekøje er set til 3.499 kroner.

Stativ til hængekøje

De næste hængekøjer jeg vil beskrive, har ikke som standard tilknyttet et stativ. Men det er heldigvis muligt at købe hængekøjestativ for sig selv.

Køb hængekøjestativ her

 Hængekøje i net – traditionelle mexicanske hængekøjer – stor

mexicansk hængekøjeNår man tænker hængekøje, så tænker de fleste på en nogle a la dem som de laver i mexico. Store lækre hængekøjer i bomuldsnet i forskellige farver. Som f.eks. denne Super Special King Size net-hængekøje. I hængekøjerne som denne vil det føles som om du næsten svæver i luften, og hængekøjen former sig perfekt i forhold til hvor du ligger i den. Den er så stor at der snildt kan ligge mere end en person i den. Hængekøjen som vist på billedet er håndlavet, og det kan på en eller anden måde mærkes når du ligger i den. Du vil virkelig få masser af velværre og en fantastisk sommer i en mexicansk net-hængekøje som denne.

Hvis du gerne vil have en stor farverig hængekøje, så kan du bestille din helt egen lige her.

Flere hængekøjer i net

Hængekøje i stof – lækre Brasilianske hængekøjer – stor

hængekøje stofEn trejde og bestemt også anbefalesværdig type er den Brasilianske hængekøje. Dette er også farverige og smukke hængekøjer, men lavet i et lækkert stort stykke stof. Den viste er en lækker  en i slidstærkt stof, og så er den stor nok til der nok skal være plads til mere end bare dig. Et rigtig godt valg i 100% bomuld.

Du kan købe denne Brasislianske hængekøje i stof lige her.

 

 

 

Flere hængekøjer i stof

 

 

Har du spørgsmål til hængekøjer. Hvordan hænger jeg den op, eller hvor stor skal et stativ være, så skriv endelig en kommentar med dit spørgsmål, og så svare jeg så godt som jeg kan.

Lige meget hvad, så ønsker jeg dig en god sommer i hængekøjen 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.