Nyd sommeren fra hængekøjen


Har du aldrig haft en hængekøje, så er det på høje tid at få anskaffet dig. En ting er i hvert fald sikkert. På en god sommerdag, er der ikke meget der slår det at ligge i en god hængekøje, og nyde den friske luft omkring sig.

Du behøver ikke to træer – køb en hængekøje med stativ

Det som igennem tiden har afholdt mange fra at købe en hængekøje i, er ganske givet at de færreste har to træer placeret tæt nok på hinanden til at hængekøjen kan hænge imellem dem. Hvis det nu en gang imellem alligevel skulle ske, så er træerne sandsynligvis placeret sådan, at hængekøjen vil være i vejen for hvem der nu ellers skal rundt i haven. Når min hængekøje er sat op her først på sommeren, så skal jeg jo helst kunne have den hængende uden at spekulere på at skulle have den ned hele tiden.

Forskellige gode hængekøjer med stativ

Er du på jagt efter en god hængekøje 2018 model, så vil jeg i nedenstående komme med nogle rigtig gode bud på hængekøjen til dig, som ikke har træerne til at sætte dem fast i, og til dig som ikke lige kan vente 20 år, på at de træer du har plantet til formålet skal gro sig store nok til at de kan bære din vægt.

Fatboy hængekøje

En selvstående hængekøje fra Fatboy kunne være et rigtig godt valg. Hængekøjerne er i Fatboy’s typiske design, og er af en rigtig høj kvalitet. Det er store hængekøjer hvor der er plads til 2 personer, hvis den samlede vægt holdes nede under 150 kg. Fatboy headdemock fåes i flere forskellige farver, så det nok skulle være til at finde en der passer til alle de andre havemøbler, der ellers står i haven. Du kan se mere til Fatboy og deres hængekøjer på Dubuy.dk hvor en hængekøje er set fra 3149 kroner.

Klik og køb en Fatboy hængekøje her >>

 

Stativ til hængekøje

De næste hængekøjer jeg vil beskrive, har ikke som standard tilknyttet et stativ. Men det er heldigvis muligt at købe hængekøjestativ for sig selv.

Køb hængekøjestativ her

 Hængekøje i net – traditionelle hængekøjer i Amazonas style – stor

Når man tænker hængekøje, så tænker de fleste på en nogle a la dem som de laver i området omkring Amazonas. Store lækre hængekøjer i bomuldsnet i flotte røde farver.

Stoffet er håndvævet i det EllTex materiale, som er vejrbestandigt. Dertil er hængekøjen vand- og fugtafvisende, og den er også beskyttet mod solens stråler.

I hængekøjerne som denne vil det føles som om du næsten svæver i luften, og hængekøjen former sig perfekt i forhold til hvor du ligger i den. Den kan bære op til maksimalt 180 kg. Hængekøjen som vist på billedet er håndvævet, og det kan på en eller anden måde mærkes når du ligger i den. Du vil virkelig få masser af velværre og en fantastisk sommer i en net-hængekøje i ægte Amazonas style som denne.

Klik, læs mere og bestil denne hængekøje lige her >>

Hængekøje i stof – lækre Brasilianske hængekøjer – stor

En trejde og bestemt også anbefalesværdig type er denne Brasilianske hængekøje benævnt som Brasilia Cappucchino hængekøje. Denne hængekøje fås i disse flotte mere dæmpede farver i brun og creme. Farven falder let ind i omgivelserne og indbyder til hygge og giver en god afslapningszone i haven.

Hængekøje kan bære op til maksimalt 150 kg. Størrelsen af denne køje er large.

Du kan købe denne Brassilianske hængekøje lige her.

 

 

 

Klik og find flere hængekøjer lige her >>

 

 

Praktiskbolig ønsker jer alle en rigtig god sommer i hængekøjen 🙂

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content