Udvalg af håndmixere – Mangler du en ny håndmixer? Kig med her


Alle hjem har en håndmixer eller en eller anden form for køkkenmaskine, men af og til så skal håndmixeren skiftes ud. Enten fordi håndmixeren går i stykker, eller fordi man mangler en hel del tilbehør til sin håndmixer. Det kan også ske at håndmixeren slides op, eller at man lige er flyttet hjemmefra, og derfor skal til at erhverve sig sin aller første håndmixer til sit køkken. Alternativt kan det også være, at man bare er ude efter en helt ny håndmixer, der matcher farverne og designs hjemme i køkkenet.

Formålet med håndmixerer, som er angivet herunder er at gøre alt arbejdet i køkkenet hurtigere, nemmere og enklere. Håndmixere kan  både mose, blende, piske, hakke, mixe og røre. Om det er en dej der skal mixes uden at få beskidte fingre eller om det er en kage, der skal blandes eller en fløde der skal piskes, så kan håndmixeren klare opgaven, når bare, der følger de rigtige greb med til mikseren, og når bare håndmixeren kan mikse med den rigtige kraft og blande alle ingredienser. Der er bunkevis af typer og mærker ude i markedet, når vi snakker om håndmixere.

Herunder giver vi et blik ind i et par af mærkerne. De fås nemlig i et hav af designs, mærker og farver, og det er vigtigt at håndmixeren passer design- og stilmæssigt til dit hjem. En køkkenmaskine og en håndmixer er nemlig ikke kun et spørgsmål om funktionalitet, men også stil og design.

.

Bosch håndmixer i flere farver

Denne håndmixer fra Bosch er fuld af kraft med en mixer på 500 watt. Dertil er den meget støjsvag og du kan få den i tre forskellige farver som tyrkis/mintgrøn, rød og råhvid/creme. Den vejer ikke så meget, hvilken er rart når man skal arbejde med denne mixer.

Denne håndmixer fra Bosch kan kører i fem forskellige hastigheder med hvert sit omdrejningstal. Du kan derfor både anvende denne mixer til meget tynde væsker som vand, mælk, fløde, men også kage creme, sovse, syltetøj, dej, mazarin, marcipan, kartofler, rugbrød, studenterbrød, træstammer mm.. Du får både 2 piskeris og 2 stærke dejkroge. Herunder kan du se de forskellige farver, som denne håndmixer kan købes i:

Klik og læs mere om Bosch håndmixere her >>

.

Bosch kombimaskine med håndmixer og røreskål

Denne Bosch røremaskine er billig og funktionel. Det vil sige at denne røremaskine kan løse mange af de funktioner, som en god køkkenmaskine skal kunne håndtere. Den kan piske fløde og cremer og så kan den ælte dej. Du får både en skål men en opsats, hvor du kan fastmontere selve håndmixeren på røremaskinen, så du kan sætte maskinen i gang uden at skulle holde håndmixeren i hånden, se billedet her til højre.

Denne røremaskine og håndmixer er på 450 watt, og maskinen er støjsvag, hvilket er en fordel, når der skal arbejdes meget i køkkenet. Håndmixeren kan indstilles på hele fem hastigheder og så er der en ekstra turbofunktion. Dertil kan du naturligvis også anvende den medfølgende håndmixer, hvis du lige har noget der skal blendes eller mixes i  en skål. Du får to piskeris, to dejkroge, en røreskål, en stander til håndmixeren og en håndmixer. Håndtaget på mixeren er blødt, så du får et solidt greb, når du bruger mixeren. Maskinen fylder ikke så meget, så du spare noget plads i køkkenet med denne røremaskine og håndmixer.

Klik og læs mere om denne kombimaskine fra Bosch >>

.

Den professionelle håndmixer fra KitchenAid

KitchenAid er et solidt mærke, som kan tåle lidt mere. Det er også et lidt dyrere mærke, men man får lidt mere kvalitet for pengene. KitchenAid laver et hav af køkkenmaskiner, juicere og meget andet og det har de stor succes med. KitcheAid høster altid ros, men den bedste ros er den man selv oplever og kan give dette produkt.

Denne håndmixer fra KitchenAid har hele ni hastigheder og den har en speciel sensor som automatisk justerer både fart og kraft i forhold til den konsistens du arbejder med i din dej, din kage, din creme, fløde mm. Denne håndmixer har også en speciel start-funktion med tilnavnet “soft-start”, hvilket kan hindre sprøjt og stænk ved opstart af mixeren, hvis nu man starter mixeren for hurtigt i en tynd opløsning med eks. fløde, så har man jo normalt fløder over hele køkkenbordet, hvis man er uheldig. Men med denne soft.start funktion, så starter maskinen roligt og mixer op i hastighed. Du får et væld af ekstra tilbehør til denne håndmixer som : rustfrie ballonpiskeris, piskeris, dejkroge, opbevaringspose, blenderstang, manual og opskrifter.

Klik og læs mere om håndmixeren fra KitchenAid >>

.

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content