Hjælp din ejendomsmægler med at sælge din bolig


[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Dette gæsteindlæg er skrevet af Casper Jensen der står bag en række internetportaler og webshops. Blandt andet ejer han en webshop der sælger tennisprodukter (tennisspilleren.dk), samt en informationsside om bolighandel (infobolig.dk).

Nemmere salg af bolig – hjælp din ejendomsmægler

Der er mange boliger til salg i Danmark, hvilket gør at din bolig bliver en af de andre boliger. Den falder ind i mængden. Der er ikke nok interesse og markedsføring af din bolig, hvis du bare lader ejendomsmægleren gøre arbejdet. Du kan også tænke på, at forbedre din bolig, som eksempelvis isolere din bolig, læs vores to artikler med installation af fortsatsvinduer her >>

Du kan selv gøre meget. Man kan gøre mange ting for at ens bolig bliver solgt hurtigere end naboens. Det handler om markedsføringen – og det skal man ikke være ejendomsmægler for at have styr på.

Du kan selv gøre det.[/vc_column_text][vc_cta_button2 h2=”Hurtigere salg af din bolig” h4=”Sæt den til salg hos flere ejendomsmæglere” style=”rounded” txt_align=”left” title=”Sæt til salg hos flere ejendomsmæglere her” btn_style=”rounded” color=”black” size=”md” position=”bottom” link=”url:http%3A%2F%2Fpraktisklink.dk%2Fjust-sold||target:%20_blank”]I Danmark har vi tradition for kun at have vores bolig til salg et sted. Hvorfor? Hvis du har flere mæglere i gang, så giver det større chance for et hurtigere salg.

Det er nu en mulighed, som vi godt vil anbefale dig at overveje.[/vc_cta_button2][vc_column_text]

3 tips: sådan øger du opmærksomheden på din bolig

Derfor kommer vi nu med 3 tips til at du kan øge opmærksomheden af din bolig – og din boligannonce.

Del boligannonce på de sociale medier

Langt de fleste boliger der bliver sat til salg i dag har tilknyttet en boligannonce på nettet, hvilket giver dig nogle ekstra muligheder.

Opgaven for dig er at der er mange der skal se din boligannonce. Men hvordan gør du så det?

Du skal bruge de sociale medier. Det er der rigtig mange der har haft succes med. Bed dine facebook venner om en tjeneste og få dem til at dele din jobannonce på deres Facebook side. Det gør at hvert gang din boligannonce bliver delt af en ven, er der potentielt set flere hundrede mennesker der ser din boligannonce.

Ingen siger det skal være nemt. Men det er bestemt et forsøg værd!

Lav en hjemmeside til din bolig

For nogle lyder det overvældende at skulle lave en hel hjemmeside til sin bolig, men det er faktisk ikke så krævende endda.

Det tager lang tid at lave en stor og flot hjemmeside, ja. Men til dig som blot skal have nogle billeder og noget tekst omkring din bolig, så er det bestemt ikke så krævende. Med et domæne og open source systemet, WordPress, burde det ikke tage mange timer at lave.

Tænk anderledes – og skil dig ud fra mængden

Det hele handler om at tænke anderledes, således at man kan skille sig ud fra mængden. I Danmark er der rigtig mange boliger til salg. Derfor skal du gøre noget anderledes end de andre.

Men hvad kan det være?

Her er et par hurtige ideer:

Køb et stort banner (fx 5×2 meter) og hæng det op på hækken eller gavlen af dit hus (hvis du har hus). Det skaber stor opmærksomhed og bliver et samtaleemne i nabolaget.
Køb avisannoncer. Det er gammeldags’ – men der er mange der læser aviserne, og få relativt få penge kan du få en præsentabel annonce i lokalavisen.
Hæng reklamer op i byen – men kun der hvor det er tilladt. Det kan være i sportshallen eller opslagstavlen i den lokale brugs’.

Der er rigtig mange ideer. Min pointe er, at du blot skal tænke anderledes. Det nytter ikke noget at vente på at ejendomsmægleren skal sælge din bolig. Ejendomsmæglerne har rigeligt at lave – du kan godt hjælpe dem lidt på vej..

God fornøjelse. Jeg ved du kan. Tænk anderledes – skil dig ud!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Recent Content