Hvad er minimalistisk indretning?


I Skandinavien er er vi kendte for vores minimalistiske indretning, og det har præget de danske hjem i mange år, og stadigvæk den i dag i dag  meget populær. I den minimalistiske indretning er kendetegnene, enkelthed og  kvalitet. En minimalistisk indretning er begrænset til meget få møbler. F.eks. i stuen, finder man ikke mere end en sofa, en stol, et sofabord, vitrineskab og meget begrænset vægpynt. Det interiør der gennemsyrer den minimalistiske stil i stuen, er kvalitet i stedet for kvantitet. I stedet for at samle en masse tilbehør, så vælger en minimalist ofte få møbler og få ting, men som der i stedet fortæller noget om minimalistens personlighed, og ofte er det i en høj kvalitet.

Brands der pryder det minimalistiske hjem

I Skandinavien elsker vi som sagt den minimalistiske indretning, og det har derfor betydet , at en lang række brands har set dagens lys, og er blevet meget populære, da de rammer et behov, der har en enorm efterspørgsel. Hvem kan ikke nikke genkendende til bolig brands som House Doctor, Bloomingville, Muubs m.fl? Disse brands er kendetegnet ved at køre en minimalistisk og rå stil, der passer perfekt til den nordiske indretningsstil, og hvor man vil fokusere på kvaliteten, det vigtige og ikke det overflødige ”spild”

Klik og find nye gardiner, rullegardiner, plisségardiner mm. til alle dine rum her >> 

.

Kom godt i gang med minimalistisk indretning

Hvis du gerne vil i gang med at indrette dit hjem med en minimalistisk stil, så er det en god idé at starte med en god omgang oprydning. For en minimalist handler det om at leve i nuet, og kun at beholde de ejendomme der har en stor personlig betydning, eller som der fortæller noget om ens personlighed.  Hjemmet er rodet, det er besværligt at gøre rent, og alt ligger og flyder.

Næste skridt er at gå fra kvantitet til kvalitet. I stedet for at have en masse forskellige ting i hjemmet, så vælg i stedet nogle stilrene og rå møbler eller tilbehør til din bolig, der er med til at fortælle noget om netop din stil.

Moderne møbler og tilbehør til hjemmet

Til det moderne og minimalistiske hjem skal stilen være enkel og rå. Derfor er det en god idé at vælge møbler og tilbehør der er udarbejdet i træ. Gå efter møbler i lyst eller ubehandlet træ, eller vælg at udsmykke din væg med eksempelvis en spånplade, der er med til at hive det naturlige ind i rummet. Hvis du gerne vil gå på opdagelse efter rå møbler, så kan du finde et stort udvalg af rå møbler fra House Doctor her.

Foruden træ er marmor også tidens trend. Man kan vælge mange forskellige former for bolig tilbehør der er udarbejdet i marmor. Lysestager, vaser og endda sofaborde, hvor bordpladen er udarbejdet i marmor. Marmor går hånd i hånd med det rå træ, og de to elementer er med til at give et råt og fedt visuelt udtryk i hjemmet.

Integrer også gerne spejle og blanke overflader i dit hjem. Spejle er med til at få rummene til at synes større, og så er det samtidig med til at skabe luft og liv, og så holder man stadigvæk en rød tråd, og er godt på vej med den minimalistiske stil.

Recent Content