Hvilket dyr gør nytte og hvilket dyr frygter du mest?


Brug 45 til 60 sekunder og besvar vores korte undersøgelse og deltag i lodtrækningen om en håndbog. Undersøgelsen omhandler dyr, som du er irriteret over samt dyr, der efter din vurdering gør god nytte. Klik her for at starte undersøgelsen >>

Poll (hvilket dyr frygter du mest)

.

Du kender det sikkert godt selv, huset er fyldt med gæster med gode venner og familie. Musikken spiller og hjemmet eller haven dugter af dejlig mad. Alle hygger, griner og snakken går. Pludselig stivner dit blik på dyret, som du er mest bange for af alle dyr i din have eller dit hus. Du springer op fra bordet og skriger op af forskrækkelse over det uventede dyr. Der er tavshed i 2 sekunder før en af dine gæster rejser sig op og kommer til undsætning og de omkringsiddende begynder at snakke og spørge ind til, hvad der skete?

.

Tropisk edderkop på Dansk jord

Vi har sikkert allesammen haft en oplevelse og mødt dyret, vi af en eller anden årsag ikke bryder os særlig meget om. Måske et frygteligt minde fra barndommen eller et dårligt minde fra en ferie til fremmede destinationer.

Jeg personligt har selv prøvet at sove i telt med en tropisk edderkop, jeg nåede dog ikke at se edderkoppen selv, men i henhold til lægens vurdering og erfaring fra øvrige tilfælde samt medicinering til det ømme hævede område på min arm, var der tale om kontakt med en tropisk edderkop på Dansk jord. En edderkop, der højst sandsynligt var transporteret ind i landet med fødevarer som udenlandske frugter og grønsager eller øvrige produkter sendt til destinationen på festivalpladsen i Roskilde til Roskildefestivalen.

Jeg er ikke bange for edderkopper, men jeg væmmes da ved tanken om at vågne med en øm og hævet destination på armen efter kontakt med en tropisk edderkop. Så jeg var da bestemt irriteret over denne edderkop.

.

Brug 45 til 60 sekunder og besvar vores korte undersøgelse.

Poll (hvilket dyr frygter du mest) - lille

Start undersøgelse >>

.

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content