Gode råd og tips til boligen

Hvor stor værdi har mit indbo

0

Det er vigtigt at have en fornemmelse af hvor meget indbo du har, når du snakker med dit forsikringsselskab om billigere indboforsikring. Nedenfor er en simpel beregner, så du simpelt kan få et overblik over dit indbo.

Beregn værdi af dit indbo

Samlet estimeret værdi af dit indbo med indtastede tal:
0 kr

Din bolig

En hurtig estimering af din værdi af almindeligt indbo som tøj, møbler og køkkenudstyr.


Særlige værdier. Angiv en anslået værdi.Værdigenstande. Angiv en anslået værdi.


Lavet af Positivt.dk

Billig og god indboforsikring

Hvis du gerne vil sikre dig på den bedste måde uden at skulle betale overpris for indboforsikring, så er det vigtigt at have en god ide om hvor meget værdi ens indbo egentlig har. Hvis du tror dine ting er mindre værd end de egentlig har, så kan du let risikere at underforsikre dig. Det vil sige, at hvis uheldet er ude, så får du ikke lige så meget udbetalt af dit forsikringsselskab som dine ting egentlig er værd, og så bliver det svært at købe de samme ting.

Modsat kan du let få en billigere indboforsikring, hvis du ikke skyder alt for meget over. Du betaler selvfølgelig alt efter hvor meget forsikringsselskabet kan risikere at skulle udbetale til dig. Hvis du fortæller at du gerne vil have forsikret ting for op til en million, men du kun ejer det halve, så får du stadig lov til at betale forsikring for en værdi på en million.

Beregneren tager udgangspunkt i hvor mange ting man normalt har i sit hjem pr kvadratmeter, og alt efter hvor meget man normalt har af værdi i et rum. Hvis du f.eks. ved at du har nogle ekstra dyre designermøbler eller andet som vil hæve værdien af dine rum, så kan du eventuelt tilføjet en lille smule ekstra i nederst felt, kaldet “andet”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.