Indbrudssikring af dit hjem – Valg af tyverialarmer


[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Det er frygteligt at komme hjem til et ødelagt og hærget hjem, hvor der har været indbrud efter en dejlig sommerferie, juleferie eller blot en længere rejse i forbindelse med ens arbejde eller fritidsinteresser.[/vc_column_text][vc_cta_button2 h2=”Få 3 tilbud på tyverialarm og boligalarm” style=”rounded” el_width=”90″ txt_align=”left” title=”Indhent tilbud på tyverialarm her” btn_style=”rounded” color=”juicy_pink” size=”md” position=”bottom” link=”url:http%3A%2F%2Fpraktisklink.dk%2Fboligalarm-tilbud||target:%20_blank”]Ved at hente 3 tilbud på indbrudssikring, så får du en boligalarm som passer til din bolig. Det er nemmere at sammenligne hele tyverialamer systemer, så får du både det bedste, men også en billigere løsning.[/vc_cta_button2][vc_column_text]

Der begås flere end 40.000 indbrud pr. år

En rapport fra Det Kriminalpræventive Råd (DKR) beretter, at der blev begået flere end 40.000 indbrud i danske hjem i 2013. DKR beskriver at en forklaring på det høje antal indbrud er at danske boliger er for dårligt sikrede (DKR, 2013, s. 22). Når det er sagt, så afliver, Det Kriminalpræventive Råd, myten om at “Kriminaliteten stiger”, de beretter at kriminaliteten falder eller er stagneret (DKR, 2013, s. 20), hvilket jo er dejligt at høre. Men vi kan stadigvæk gøre meget for at sikre vores hjem, som er for dårligt sikret. Vi giver her en guide til, hvordan du kan sikre dit hjem bedre med indbrudsikring.

Gode råd til sikring af hjem

Der er mange muligheder for selv at gøre en masse for at sikre dit hjem. Hvilken tyverialarm skal du vælge, men måske også nærmere årsager til at du kan få et indbrud i dit hjem. Det bedste er konkret at planlægge, når I læser denne artikel, hvilken dato I og jeres venner, medbeboere og/eller naboer starter med at sikre gaden, boligblokken eller netop din bolig.

1. Optimer boligen

Bor I en boligejendom som lejlighed, andelsbolig, ejerlejlighed eller i eget hus, så få talt om, hvordan I bedst sikrer jeres ejendom. Viceværter, ejendomsfunktionærer, pedeller og servicefolk ansat i ejendommen eller jer selv og naboer kan gøre rigtig meget for at sikre låse i porte, kældre, lofter og i opgange. Dertil kan I diskutere om visse områder bør kameraovervåges og om visse døre og vinduer bør sikres bedre eller skiftes ud.

2. Uddannelse fremmer tryghed

Borgerudvalget fra Det Kriminalpræventive Råd arbejder for at styrke kriminalitetsforebyggelse hos borgere og fremme trygheden i samfundet. Derfor har de taget initiativ til at uvikles efter- og videreuddannelsesforløb af forskellige faggrupper (DKR, 2013, s. 20).

3. Nabohjælp.dk

Nabohjælp er en gratis service, hvor du kan oprette dit eget private netværk af naboer og venner og forlade dit hjem med større vished for at der er nogen, der konkret holder øje med dit hjem. Det føles også trygt at vide, at du får besked, hvis der sker noget uventet i og omkring ens bolig.

Tre bud på indbrudssikring og forebyggelse

Du og dine naboer kan gøre meget selv for at sikre dit og jeres hjem bedst muligt. Vi giver her et par konkrete løsninger.

1. Sikring af dit hjem med installation af tyverialarmer

Ud over det konkrete valg af alarmer samt styring og kontrol af alarmer, så er der flere måder at sikre dit hjem med alarmer på. Skal du nøjes med en delsikring også benævnt “skal-sikring” eller skal du vælge en fuldsikring. Se videoen herunder:

Indbrudssikring - Video

Læs mere og køb en tyverialarm her >>

.

2. Sikring af dit hjem med kamera og videoovervågning

Det kan være en fordel at vælge et kablet kamera, så dit overvågningskamera ikke løber tør for strøm. Dernæst bør du efter installation periodisk kontrollere om kameraet nu er indstillet korrekt og er fuldt ud funktionelt.

Overvagningskamera4

Overvagningskamera5Overvagningskamera6

.

.

.

 

Klik og læs mere og køb et overvågningskamera med night vision her >>

3. Sikring af døre og vinduer

Sikring af døre kan bedres på mange måder ved eksempelvis at sikre at dine døre slutter helt tæt, så en tyv ikke kan få et koben ind. du kan også optimere dine døre med nye låse med flere stifter, hvilket optimerer låsen.

Dertil kan du starte allerede i dag med at sikre dine vinduer med vindueshasper.

sikringsbeslag-anverfer

.sikringsbeslag-vinduer

.

.

Køb vindueshasper og beslag her >>

Sidst men ikke mindst bør du periodisk kontrollere om dine alarmer er funktionelle, evt. en gang om året, når du alligevel kontrollere dine røgalarmer i hjemmet. Læs mere om røgalarmer her >>

Litteratur

DKR (2013). Fokus på indbrud i “Årsberetning fra DKR: Det Kriminalpræventive Råd 2013“, s. 22. [Citeret 12. sep. 2014]. Link: http://www.dkr.dk/sites/default/files/dkr_aarsberetning_web1.pdf

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content