Isoleringstilbud – 3 tilbud på isolering


God isolering af boligen er godt på så mange forskellige måder! Den første du tænker på, er ganske givet miljøet, men på sigt er det også en rigtig god ide for din pengepung.

Få 3 tilbud på isolering her!

Isolering af boligen, kan dog godt være en større investering for mange, og det er derfor også en god ide at undersøge priserne grundigt inden du vælger hvilken håndværker der skal hjælpe dig med isoleringen.

Derfor er isolering en økonomisk god ide

I dagens Danmark er der flere og flere gode grunden til at sikre sig at ens hus er ordenligt isoleret! Omkostningerne ved ikke at have vægge, lofte og gulve ordenligt isoleret er steget betragteligt på grund af forhøjede priser til el, olie og energi generelt. Det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i de forskellige isoleringsformer der findes, og hvilke der giver den bedste investering. Der er dog en ting som de fleste måder at isolerer på næsten altid har til fældes. Det er nemlig næsten altid en god investering. Her vil vi dog give dig lidt flere råd til at gøre insolering af din bolig til en endnu bedre forretning.

Isolering af loftet

En efterisolering af loftet vil kunne mærkes på pengepungen med det samme. Varmeregningen vil med en isolering af loftet falde med det samme, og det vil på den måde også give en positiv økonomisk gevinst at få foretaget en efterisolering af loftet, specielt hvis det er et hus af en lidt ældre dato. Normalt vil en investering i isolering af loft kunne være tilbagebetalt i løbet af ganske få år, hvorefter det vil blive en ganske god skattefri gevinst.

Investere du f.eks. cirka 20.000 kr i efterisolering af loftet på et ældre hus, så vil det ofte give mere end 4.000 kr i besparelse hvert eneste år, hvilket vil sige, at det er tjent ind på mindre end 5 år. Bestil tilbud hos forskellige isoleringsselskaber og lad dem komme med deres bud på hvor meget du kan spare på dit hus.

Få 3 tilbud på isolering her!

Isolering af krybekælder

Er der krybekælder under ens hus, så kan der trænge meget fugt og kulde op, hvis der ikke er isoleret ordenligt. Når man isolerer krybekældre kan man i stort omfang undgå fugt og kulde der ellers trænger op nede fra jorden. Isolering af krybekælder anbefales at få foretaget af professionelle virksomheder, da disse isoleringer gerne skal foretages på en måde, så ventilationen stadig virker optimalt i krybekælderen for at undgå svamp og råd.

Hulmursisolering

Er du besiddelse af et ældre hus fra før midt 70’erne, så er der også stor risiko for at der ikke er hulmursisoleret. Der er ofte rigtig gode penge sparet ved at få foretaget en hulmursisolering. I flere tilfælde kan investeringen være tjent ind på ikke meget mere end et år, hvilket må siges at være en utrolig god investering. Normalen er dog 2-4 år, hvilket også er i den helt gode ende. Grunden til at hulmursisolering bliver tjent så hurtigt hjem, er at det er en forholdsvis hurtig operation at få foretaget. Et af følgende tre produkter, Rockuld, papiruld eller flamingo granulat,  bliver blæst ind i muren, hvor den ligger sig som en bedre beskyttelse mellem kulden og den indre bolig, end luften der var der før.

Få 3 tilbud på isolering her!

 Isolering af gulve

De fleste tænker måske ikke over at gulvet skal være ordenligt isoleret. Her kan der dog også være en rigtig god gevinst at hente i forhold til besparelser på varmeregningen. Der kan dog også være andre gode grunde til at få isoleret gulvet bedre, end kulden og besparelser i forhold varmen. Bliver der isoleret mellem etager, kan isoleringen nemlig også virke som en støjdæmper.

 

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content