Gode råd og tips til boligen

Julegaven til manden

0

Det er det letteste i verden for nogle men kan let give panderynker hos andre. Så her får du en let guide med tre emner, der kunne være interessante julegaver til manden i husstanden.

 

Spørg altid ind, men gør naturligt

Det er altid en god idé at spørge lidt ind til mulige julegaveemner undervejs i løbet af måneden, hvis du ikke har fået en konkret ønskeliste fra din samboende eller kæreste og det hjælper ofte til at få konkretiseret om din julegaveidé til kærensten kunne være et scoop og ikke en fiasko.

.

Ønskelisten

Her er vores bud på en top-tre ønskeliste.

1. Bor og bits

Jeg personligt er indehaver af to boremaskiner, men mangler faktisk altid specifikke bor eller bits, da bor knækker og bits bliver væk.  Herunder præsenteres en række bor og bits.

1. Et godt træbor er guld værd, når der skal bores i træ eller i murværk med træværk i og måske er det bare et enkelt træbor, der er knækket. Køb et træbor her >>

Traebor, sneglebor

.

.

2. Gode betonbor er uundværlige til muren, se et udvalg her >>

betonbor

3. Det store sæt med 83 dele med bl.a. metalbor, træbor og til bor til muren, køb her >>

bosch-drill-and-bits-v-line-83-pcs

4. Det lille sæt med betonbor til mur og træ, køb her >>

Læs også

betonbor-til-mur-og-trae

5. Det lille sæt med bits, køb her >>

NKT_Bitssæt

6. Se mange flere typer af bor her >>

Flere_bor

.

Læs om boremaskiner her >>

.

2. Hjemmebrygning

Udstyr til hjemmebrygning af cider er også en rigtig god gave. Det er ofte udfordringen med at få indkøb udstyrret, der kan være den begrænsende faktor på at komme i gang med første kit og få prøvet det af. Vi har lavet en god og grundig e-bog, der beskriver, hvad der skal anvendes af udstyr, hvor man kan købe det og dertil er der en god illustrativ guide med billeder af hvordan cider produceres konkret derhjemme.

 

Køb E-bogen her >>

Opskrift på æblecider – Sådan brygger du din egen cider, 1. ed. 2014 af Michael René, Praktiskbolig Forlag, ISBN 978-87-997633-0-6, e-Bog.

 

 

 

.

.

.

.

.

3. Den gode kop kaffe eller espresso

Elsker din mand kaffe og espresso, så kunne det måske være julegaven, se vores gode guide med kaffe- og espressomaskiner her >>

Kaffemaskiner_og_expressomaskiner

Leave A Reply

Your email address will not be published.