Liggestole til haven


Det er blevet varmt, og dermed også perfekt med en pause på liggestolen i solen. Der er simpelthen ikke noget bedre end at sidde med en god bog i skyggen af et stor træ, eller bare ligge i solen og nyde varmen fra sin liggestol i haven. Klik og se nogle gode bud på havemøbler og liggestole til din have >>

.

Solseng og liggestol – Klassisk solseng til haven

Solseng i polyrattan, sortDette er en klassisk liggestol i aluminium og møbeltekstilet polyrattan. Det er et stærkt design, som kan tåle lidt af hvert, og samtidig sidder man ganske fornuftigt i liggestolen. Et perfekt sted at nyde sommerens sol og varme, og om vinteren er den nem at klappe sammen og opbevare i skuret eller lignende.

Bestil denne liggestol nu, og få den med sendt i løbet af et par dage. Kan købes her.

.

Encoded liggestol i farven creme/natural

Denne Solvogn og liggestol er fra designet “Encoded” og materialet er teaktræ og læder. Dette er en luksus liggestol og derfor er prisen også lidt i vejret, men kvalitet koster penge.

Du får en liggestol i teaktræ og flettet læder. Der tilbydes optimal siddekomfort samt en stærk og fleksibel liggestol.

Den kan købes her: Klik her

FIAM – Amigo liggestol til haven

amigo-liggestolDette er et rigtig godt valg her i 2016 (og var det også sidste år). Det er en let liggestol, så du kan nemt flytte den ud i solen eller tilbage i skyggen. Den er lavet et godt og stærkt materiale, så det er en liggestol du vil kunne have glæde af i mange år fremover.

Denne FIAM liggestol kan blandt andet købes hos TrendyLiving som normalt hurtigt leverer hurtigt. Klik her og bestil med det samme, så du snart kan nyde solen fra din nye Amigo.

.

.

FIAM – Samba liggestol til haven

samba-stol-fra-FIAMDenne liggestol er det perfekte valg til haven. Liggestolen holder til det danske vejr, og så er den flot og elegant. Materialet gør samtidigt at den er nem og lige til at rengøre. Du kan nemt vaske stolen rent med en klud, lidt varmt vand og sæbe.

Liggestolen kan selvfølgelig også klappes sammen, så du nemt får den af vejen om vinteren, når det bliver for koldt til at nyde et glas vin udenfor i din nye liggestol.

Prisen for denne liggestol ligger omkring de 1600 kroner. Du kan f.eks. købe den her i hvid >>

.
.

Skargården H55 Dækstol

Hvis du er ude i at det skal være det ypperste af det ypperste, og du gerne betaler for godt design, så kunne denne dækstol fra skargaarden H55 også være en mulighed. Modsat de andre to modeller som er nævnt, så koster den lige knapt 5.000 kroner, men så er du også sikret et flot og klassisk havemøble fra den designeren Björn Hultén designet i år 1955.
Du får fire 4 læneindstillinger, så du er sikret en god siddeposition.

Klik og køb dækstolen her og se de mange farver >>

.

.

Hvilken type liggestol passer dig bedst?

Kom gerne med din kommentar til hvilken type liggestol der skal være i netop din have, og hvorfor. Vi besvare selvfølgelig også gerne eventuelle spørgsmål så godt vi kan 🙂

Klik her og se det store udvalg af havemøbler, havestole og haveborde >>

.

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content