Gode råd og tips til boligen

Liggestole til haven

0

Det er blevet varmt, og dermed også perfekt med en pause på liggestolen i solen. Der er simpelthen ikke noget bedre end at sidde med en god bog i skyggen af et stor træ, eller bare ligge i solen og nyde varmen fra sin liggestol i haven. Her er nogle gode bud på en liggestol til din have i 2016.

 

Solseng og liggestol – Klassisk solseng til haven

Solseng i polyrattan, sortDette er en klassisk liggestol i aluminium og møbeltekstilet polyrattan. Det er et stærkt design, som kan tåle lidt af hvert, og samtidig sidder man ganske fornuftigt i liggestolen. Et perfekt sted at nyde sommerens sol og varme, og om vinteren er den nem at klappe sammen og opbevare i skuret eller lignende.

Bestil denne liggestol nu, og få den med sendt i løbet af et par dage. Kan købes her.

 

.

 

 

Trip Trap solvogn med sort SunTex betræk

Denne Solvogn er fra designet “Trip Trap”, som er kendt for deres træmøbler og inventar af træ til hjemmet. Her får du en flot solvogn i lækkert lukseeriøst design, men sortbetræk i “Suntex”.

Denne solvogn er et rigtig godt bud til de danske haver. Har du allerede havemøbler i sort eller i træ, så vil den passe godt sammen med resten af haven, og du sidder faktisk overraskende godt i dette havemøbel.

Den kan købes danmarks designforum her: Klik her

 

 

 

FIAM – Amigo liggestol til haven

amigo-liggestolDette er et rigtig godt valg her i 2016 (og var det også sidste år). Det er en let liggestol, så du kan nemt flytte den ud i solen eller tilbage i skyggen. Den er lavet et godt og stærkt materiale, så det er en liggestol du vil kunne have glæde af i mange år fremover.

Denne FIAM liggestol kan blandt andet købes hos TrendyLiving som normalt hurtigt leverer hurtigt. Klik her og bestil med det samme, så du snart kan nyde solen fra din nye Amigo.

.

Læs også

.

 

 

 

FIAM – Samba liggestol til haven

samba-stol-fra-FIAMDenne liggestol er det perfekte valg til haven. Liggestolen holder til det danske vejr, og så er den flot og elegant. Materialet gør samtidigt at den er nem og lige til at rengøre. Du kan nemt vaske stolen rent med en klud, lidt varmt vand og sæbe.

Liggestolen kan selvfølgelig også klappes sammen, så du nemt får den af vejen om vinteren, når det bliver for koldt til at nyde et glas vin udenfor i din nye liggestol.

Prisen for denne liggestol ligger omkring de 1200 kroner. Du kan f.eks. købe den her.

 

 

.
.

 

PP Møbler 524 DÆKSTOLEN

PP_moebler_PP524__hans_j_wegner_daHvis du er ude i at det skal være det ypperste af det ypperste, og du gerne betaler for godt design, så kunne denne PP Møbler 524 Dækstolen også være en mulighed. Modsat de andre to modeller som er nævnt, så koster den dog tæt på 35.000 kroner, men så er du også sikret et flot og klassisk havemøble fra den danske designer Hans J. Wegner.

Du kan købe denne design klassiker her.

 

 

.

.

 

Hvilken type liggestol passer dig bedst?

Kom gerne med din kommentar til hvilken type liggestol der skal være i netop din have, og hvorfor. Vi besvare selvfølgelig også gerne eventuelle spørgsmål så godt vi kan 🙂

Klik her og se det store udvalg af havemøbler, havestole og haveborde >>

.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.