Lounge havemøbler i polyrattan


Når vejret er godt, er haven for mange det ekstra rum, med plads og den fri luft. Med de rigtige havemøbler, bliver haven let til det bedste sted at opholde sig sommeren over. I denne artikel vil jeg komme rundt om havemøblerne, som virkelig stræber efter at gøre haven til et ekstra rum.

Se et udvalg af havemøbler, loungesæt og haveborder her hos Moreland >>

Der er efterhånden mange muligheder for at købe udendørs lounge møbler, men jeg vil her i artiklen fokusere på lounge havemøbler, og et par modeller i Polyrattan, som efterhånden er blevet meget populære. Udover at der findes rigtig mange forskellige lækre modeller indenfor polyrattan, der gør at du sagtens kan finde et sæt der passer til din stil, så får du nogle lounge havemøbler, som kan tåle at stå ude i alt slags vejr, hvilket bestemt er en fordel når vi snakker loung møbler, som jo godt kan være sværre at flytte rundt på. Specielt godt er det med polyrattan om vinteren, for selv der, kan de faktisk godt tåle at stå ude, selvom der er frost og sne. Samtidig er polypattan havemøblerne nemme at vaske rene. Der skal normalt ikke andet end en våd klud til.

Se også vores artikel om liggestole her >>

 

 

Lounge havemøbler i polyrattan – lækker udendørs sofa

Hvis du er personen, som elsker at slænge sig i sofaen, når du kommer hjem fra arbejde, så er et udendørs loungesæt lige noget for dig. Udover alle sofaens kvaliteter, så giver et udendærs loungsæt i popyrattan dig nemlig også mulighedenfor at nyde alt den friske luft. For mange, består dagen i at sidde på kontor, og vi får derfor ikke nydt det gode vejr i løbet af dagen. Derfor kan det let være noget af et dilema, at komme hjem og stå mellem valget af sofaen indenfor, og plastiskstolen ude i solen. Med en lækker udendørs sofa, så er dette problem minimeret til at det stadig er svært at få fjernsynet med udenfor. Men til gengæld, er det også super afslappende med en bog, og aftensmaden (som selvfølgelig bliver lavet på grillen), smager også ekstra godt, hvis du kan sidde i dit eget bløde og behagelige udendørs sofahjørne.

Hvor kan jeg købe lækre havemøbler i polyrattan?

Lounge havemøbler er ikke særligt svære at finde og der er masser i materialet polyrattan nu til dags. Skal du have et rigtig lækkert sofahjørne i materialet, kan det dog godt stadig være lidt besværligt. Derfor har jeg nedenfor fundet nogle af de steder, som sælger nogle rigtig lækre loungesæt.

Lounge sofasæt i Polyrattan – et perfekt udendørs sofasæt med sofa bord

Et rigtig elegant loungesæt er dette Loungesæt i Polyrattan md hynder. Det er en udendørs sofa nonwood og polyrattan. Du får sofabord, to sofastole og en sofa med plads til to voksne eller tre børn.

Det hele er produceret i materialet “Rattan”, som er et stærkt materiale, der kan tåle at stå ude hele året. Vi anbefaler dog, at man tager havessættet med indenfor i kælderen eller, hvor det nu kan stå om vinteren – for at passe bedre på materialerne, hvis det er muligt. Men du har mulighed for at lade disse møbler stå ude hele året, når bare hynderne tages indenfor. 

Størrelserne ser således ud:

Sofabord (LxBxH): 91x46x37 cm
Sofastol (LxBxH): 67x68x77 cm
Sofa (LxBxH): 120x68x77 cm

Samlet vil vi mene at dette er et rigtig godt valg af lounge havemøbler, hvis du vil sidde behageligt ude i solen, du kan købe dette laungesæt her>>

Se andre sofaer her hos COOP online

Samet Dobbelt Chaiselong

polyrattan loungeVil du gerne ud i noget lidt større end ovenstående sofa, så er det faktisk også muligt at få til ganske fornuftige penge. Et lounge havemøbel, som jeg personligt syntes ser rigtig godt ud, er samet dobbelt chaiselong. Denne udendørssofa er 330 cm lang, og har to chaiselonger, hvilket gør at der er masser af mulighed for at flere kan sidde og nyde det gode vejr, både i løbet af dagen, og når i om afteElnanen skal have grillen frem.

Du kan købe denne samet dobbelt chaiselong her.

Loungesæt – Sofagruppe i lyse farver

Indtil nu, har jeg givet mit bud på et par rigtig lækre udendørssofaer til loungen. Vil du hellere have en anden stil, så er dette sofa loungesæt måske mere dig. Denne er dog ikke lavet i Polyrattan, men af øvrige materialer.

Størrelserne ser således ud:

Loungesofa: B: 164,5cm D:69,5cm H:67cm
Sidebord: B: 69,5cm L: 69,5cm H: 33cm
Sofabord: B: 115cm L: 62cm H: 33cm

Sættet kan anvendes både indenfor og udenfor. Farverne er lyse og der følger puder med til loungesættet. De lyse farver er enormt flotte og giver et frisk “look” i din have og på din terrasse. Du kan endda rengøre møblerne med ganske almindeligt sæbevand, hvis du får behov for det. Læs mere om produktet her.

Dette er de tre bud jeg umiddelbart vil komme med. Men der er masser af øvrige havemøbler både i polyrattan og i andre materialer.

Har du nogle spørgsmål angående polyrattan havemøbler, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så skal jeg se om jeg kan svare.

Klik her og læs om liggestole til haven >>

👉 Hvilke materialer bør du vælge havemøbler I?

Når du køber havemøbler til anvendelse i en Dansk have, så bør du meget naturligt vælge et havemøbel, der kan tåle regn og slud, samt klare solskin. Et af de materialer, som kan klare en hel del er polyrattan. Så havemøbler i polyrattan kan anbefales blandt mange materialer.

👉 Hvad er Polyrattan?

Polyrattan er et stærkt materiale, der eksempelvis anvendes til at producere havemøbler og loungesæt til haven. Polyrattan er lavet af polyethylen (PE) oog er et meget stærkt materiale, som ligeldes an klare varierende temperaturer. Sidst men ikke mindst er polyrattan UV bestandigt.

👉

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content