Gode råd og tips til boligen

Lounge havemøbler i polyrattan

2

 

Når vejret er godt, er haven for mange det ekstra rum, med plads og den fri luft. Med de rigtige havemøbler, bliver haven let til det bedste sted at opholde sig sommeren over. I denne artikel vil jeg komme rundt om havemøblerne, som virkelig stræber efter at gøre haven til et ekstra rum.

Se et udvalg af havemøbler, loungesæt og haveborder her hos Moreland >>

Der er efterhånden mange muligheder for at købe udendørs lounge møbler, men jeg vil her i artiklen fokusere på polyrattan havemøbler, som efterhånden er blevet meget populære. Udover at der findes rigtig mange forskellige lækre modeller indenfor polyrattan, der gør at du sagtens kan finde et sæt der passer til din stil, så får du nogle lounge havemøbler, som kan tåle at stå ude i alt slags vejr, hvilket bestemt er en fordel når vi snakker loung møbler, som jo godt kan være sværre at flytte rundt på. Specielt godt er det med polyrattan om vinteren, for selv der, kan de faktisk godt tåle at stå ude, selvom der er frost og sne. Samtidig er polypattan havemøblerne nemme at vaske rene. Der skal normalt ikke andet end en våd klud til.

Loungesæt i polyrattan – lækker udendørs sofa

Hvis du er personen, som elsker at slænge sig i sofaen, når du kommer hjem fra arbejde, så er et udendørs loungesæt lige noget for dig. Udover alle sofaens kvaliteter, så giver et udendærs loungsæt i popyrattan dig nemlig også mulighedenfor at nyde alt den friske luft. For mange, består dagen i at sidde på kontor, og vi får derfor ikke nydt det gode vejr i løbet af dagen. Derfor kan det let være noget af et dilema, at komme hjem og stå mellem valget af sofaen indenfor, og plastiskstolen ude i solen. Med en lækker udendørs sofa, så er dette problem minimeret til at det stadig er svært at få fjernsynet med udenfor. Men til gengæld, er det også super afslappende med en bog, og aftensmaden (som selvfølgelig bliver lavet på grillen), smager også ekstra godt, hvis du kan sidde i dit eget bløde og behagelige udendørs sofahjørne.

Hvor kan jeg købe lækre havemøbler i polyrattan?

Det er ikke særlig svært at finde havemøbler i polyrattan nu til dags. Skal du have et rigtig lækkert sofahjørne i materialet, kan det dog godt stadig være lidt besværligt. Derfor har jeg nedenfor fundet nogle af de steder, som sælger nogle rigtig lækre loungesæt.

Ester natur Lounge sofasæt – et perfekt udendørs sofasæt

ester-loungesaet-naturEt rigtig elegant loungesæt er dette Ester Loungesæt, som er set hos Unoliving. Det er en udendørs sofa flettet i kunstfibre. Du får en hjørnesofa og et fint bord. .

Det hele er produceret i “Rattan” med metal. Hjørnesofaen er dejlig lys og passer fint ind i naturen i haven, hvilket giver et solidt lækkert finish.

Dette vil jeg mene er et rigtig godt valg af lounge havemøbel, hvis du vil sidde behageligt ude i solen, du kan købe Ester loungesættet til haven her >>

 

Se andre sofaer her hos unoliving.com

Samet Dobbelt Chaiselong

polyrattan loungeVil du gerne ud i noget lidt større end ovenstående sofa, så er det faktisk også muligt at få til ganske fornuftige penge. Et lounge havemøbel, som jeg personligt syntes ser rigtig godt ud, er samet dobbelt chaiselong. Denne udendørssofa er 330 cm lang, og har to chaiselonger, hvilket gør at der er masser af mulighed for at flere kan sidde og nyde det gode vejr, både i løbet af dagen, og når i om aftenen skal have grillen frem.

Du kan købe denne samet dobbelt chaiselong her.

Garda Loungesæt – Sofagruppe i polyrattan

Brunt-loungesaet-i-polyrattan-MU00182Indtil nu, har jeg givet mit bud på et par rigtig lækre udendørssofaer til loungen. Vil du hellere have en anden stil, så er dette sofa loungesæt måske mere dig.

Sættet kan anvendes både indenfor og udenfor. Farverne er mørke og der følger puder med til loungesættet. Mørke farver er altid en rigtig god praktisk farve og får du brug for at vaske hynderne af kan du sagtens gøre dette, når behovet opstår. Husk altid at sørge for at hynderne får mulighed for at tørre godt igennem, hvis du tørre hynderne let af med en tynd opløsning af lunt vand og opvaskemiddel. Se vores guide til vask af sofa her. Læs mere om produktet her.

Dette er de tre bud jeg umiddelbart vil komme med. Men der er masser af polyrattan havemøbler derude, og du kan også købe denne nye type af plastmøbler i f.eks. Bilka eller lignende.

Har du nogle spørgsmål angående polyrattan havemøbler, er du meget velkommen til at skrive en kommentar, og så skal jeg se om jeg kan svare.

2 Comments
 1. Egon Pedersen says

  Tak for dine informationer om lækre havemøbler i polyrattan.
  Jeg er ved at konstruere et nyt produkt, som ikke specifikt er til haven men som kan bruges i mange andre henseender af erhvervslivet.
  Dette produkt forestiller jeg mig skal produceres i polyrattan. Kender du leverandører af dette materiale i Kina, som jeg formoder er det mest anvendte produktionsland af f.eks Cane-line mfl.
  Jeg ser frem til at høre fra dig.
  Med venlig hilsen
  Egon Pedersen

  1. Rolf Hansen says

   Hej Egon,

   Det lyder spændende med et nyt produkt til haven. Jeg kender desværre ikke direkte til nogle leverandører i Kina.

   Håber du finder en god leverandør, og ser frem til at høre om dit nye produkt.

   mvh
   Rolf

Leave A Reply

Your email address will not be published.