Luksus liggestole – Nyd sommeren med stil


Når sommeren kommer over os, så er der ikke noget bedre end at sidde udenfor og slikke solen i sig! På rigtig gode sommerdage, er vi mange der sagtens kan bruge hele dagen udenfor. Derfor giver det også god mening at investere lige så meget i ens have, og havemøblerne. På denne måde bliver haven som et ekstra stort lækkert rum om sommeren. I denne artikel vil jeg skrive lidt om de forskellige muligheder du har for luksus liggestole, til de tidspunkt hvor sommerens bedste stue skal nydes på aller bedste vis.

Luksus liggestole med stil

Du kan efterhånden få liggestole i rigtig mange forskellige former og afskygninger. Det tog lidt tid for danskerne at finde ud af at der er mindst lige så mange muligheder for at have kvalitets havemøbler, som der er for kvalitet inde i stuen eller værelset. En af de produktformer, som er kommet meget frem de senere år, er havemøbler, bla. liggestole i polyrattan. Polyrattan er et vedligeholdelsesfrit plastmateriale, hvilket gør det særdeles godt til havemøblerne, som du helst vil undgå at skulle flytte ind og ud hver eneste gang der er bare den mindste risiko for regn eller frost. En polyrattan liggestol kan faktisk tåle at stå udenfor hele året, da polyrattan tåler alt lige fra solskin, til regn og blæst. Polyrattan havemøbler er en videreudvikling af de gammeldags kurvemøbler, og de har derfor også lidt af den stil.

Der er efterhånden hvad man godt kan kalde et kæmpe udvalg af forskellige typer af polyrattan havemøbler, og hvis du vælger at købe en liggestol i polyrattan, er det derfor også nemt at finde både haveborde og havestole, ja endda hele loungesæt, som vil matche dine nye liggestole.
Skal du have en rigtig lækker luksus liggestol i polyrattan, kunne det være en lige som den her til højre, hvor du kan sidder og nyde solen med en du har kær.

Har du noget lidt mindre i tankerne, med et lidt mere traditionelt, men et flot flettet look, så kunne du også gå efter et stykke polyrattan møbel som den du kan se lige her, eller øvrige havemøbler. Klik og se udvalget her, så du kan sidde dejligt og blødt, når solen dukker frem bag skyen.

.

.

.

Liggestol designet og produceret i Italien

fiam amigo liggestolDer findes som sagt relativt mange forskellige spændende liggestole på markedet, i forhold til hvad vi har været vandt til. Liggestolen jeg nævner nu, kommer dog fra et firma som har eksisteret siden 1975, og solgt mange havemøbler til hele verden i lang tid. FIAM hedder virksomheden, og alle de havemøbler, som de laver stammer både i forhold til design og produktion fra Italien. LIggestolene som FIAM producere er af høj kvalitet, og i de nyeste teknologier indenfor aluminium, stål og tekstiler. Du får derfor havemøbler, som du lige som med polyrattan havemøblerne nævnt tidligere, godt kan tåle en god gang vind og vejr, hvilket er ret vigtigt, hvis man er på udkig efter en ordenlig liggestol. Udover havemøbler som kan holde til at blive brugt udenfor år efter år, så får du med disse havemøbler også nogle rigtig behagelige møbler. På samme måde som når du køber møbler til indendørs, er det vigtigt at du sidder ordenligt. Bliver det en god sommer, så kan du forhåbentlig tilbringe rigtig mange timer udendørs, og det skal selvfølgelig ske på bedste vis.

Om man er til designet på FIAM liggestolene, er selvfølgelig en smagssag, men personligt er jeg ret vild med mange af de designs som de tilbyder. Se en af mine favoriter her >>

Den billige liggestol af plastisk

Ingen af os kan klare en god sommer uden en liggestol. Jeg vil i hvert fald helst ikke. Er der ikke råd til luksus liggestol til denne sommer, så findes der heldigvis også stadig den gode klassiske i plastisk. Den er ikke helt lige så stilet og lækker som mange af de modeller du kan få i både aluminium og polyrattan, men du har mulighed for at sidde og læse en god bog i solen, også hvis du vælger denne. Du kan købe den billige liggestol online lige her.

 Hvor vigtig er kvalitet vs pris på havemøbler?

Hvor vigtigt er det for dig at have gode havemøbler af høj kvalitet i din have? Kom gerne med kommentarer nedenfor, og svar meget gerne på det lille spørgsmål 🙂

[SURVEYS 2]

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content