Nyd forårssolen fra sækkestolen


Er du en af de mange som elsker at sidde og slappe af i sækkestolen? Vi er mange som mener noget af det mest afslappende er at sidde i en sækkestol, hvor man virkelig kan flade ud. Hvad mange måske ikke ved er at du kan få sækkestole til udendørs brug. Vi har fundet nogle af de sækkestole som du gerne må bruge udenfor. Udendørs sækkestole af høj kvalitet, hvor du sagtens kan bære den med ud i forårsolen eller sommersolen, og nyde de behagelige stråler på den mest afslappende måde.

Klik og køb en Fatboy sækkestol her >>

Sækkestole fra Fatboy i mange farver

Der er et væld af lækre sækkestolle i mærket fatboy.

Den første sækkestol Fatboy Stonewashed Original bør nævnes er en lækker Fatboy sækkestol, som vi har fundet i sort. Det er et rigtig god valg af møbel som du snildt kan bruge både indenfor og udenfor. Den er lavet af vandafvisende stof hvilket gør du også let kan rengøre den inden den skal med indenfor igen.

Barriere sækkestol fra Fatboy er set til knap 1600 kr og den er af og til på tilbud hos TrendyLiving og kan købes her.

 

SACKit sækkestol i grå, sort, grå og mange andre farver

Et andet bud på en rigtig lækker udendørs, er outdoor derien fra SACKit. Den er nem at have med under armen, når du skal udenfor, og så er kan du bestemt både se og føle at det er et møbel hvor der er kælet for alle detaljer. Den har remme, der gør at det er let, selv når du sidder i sækkestolen, at få justeret din siddestilling, så du kan sidde dejlig og behageligt hele tiden. Et oplagt valg af udendørs sækkestol. Perfekt til både haven, eller hvis du gerne vil have sækkestolen med til stranden, for at have noget godt at sidde på der.

På SACKit’s egen hjemmeside er sækkestolen set til 1.599 kroner, og du kan købe den lige her.

 

 

Fatboy Buggle-up puf udendørs

fatboy buggle-upFatboy har også lavet en rigtig lækker udendørs sæk at sidde på. Den er lavet i hårdfør polyester med en beskyttende overflade som tåler vand og er UV-resistent. Den har på samme måde som ANYWHEREit remme der gør at den kan justeres så du kan sidde i en rigtig behagelig position. Sækkestolen kan fås i hele 9 forskellige farver lige her, så du kan få den der passer til resten af dine havemøbler.

 

 

 

Sækkestol udendørs – den behagelige måde at nyde haven

Solen står højt på himlen, og jeg sidder ude i haven og nyder den energi og den kolde drink jeg har i hånden. Sækkestolen gør at jeg sidder lige så godt, som hvis jeg havde været indenfor, og solen på min krop gør at jeg bliver fyldt med energi som kun kan fås i solens dejlige varme. Dette er måden foråret og sommeren skal nydes på!

.

Klik og køb en Fatboy sækkestol her >>

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content