Plæneklippere til små græsplæner


Selv små græplæner skal have klippet deres græs fra tid til anden. Du er derfor nød til at have en plæneklipper, men skal selvfølgelig ikke investere i en stor plæneklipper med med motor, men derimod snildt klare dig med en plæneklipper der skal skubbes. Vi har fundet et par gode muligheder for lige netop dette frem til dig.

Texas 40h plæneklipper

40h texas40h fra Texas er en frisk håndplæneklipper, som er yderst støjsvag Cylinderklipper og perfekt til mindre arealer f.eks. i forbindelse med sommerhuset eller på campingpladsen. Som navnet siger, så har plæneklipperen en klippebredte på 40 cm, og den er ganske let og nem at transportere med rundt, hvis du f.eks. skal have den med ud til sommerhuset.

40h er set til kun 395 kr på Texas egen hjemmeside, og kan købes her.

Spinner Alu 38H plæneklipper fra Texas

spinner alu 38hSpinner Alu 38H er endnu en lækker mulighed fra Texas. Det er en plæneklipper der giver et rigtig flot resultat. Samtidig er mange af delene lavet i aluminium, hvilket gør den let og nem at bære rundt. Effektiv plæneklipper med cylinderklip med berøringsfrie  knive, hvilket betyder at den er meget støjsvag at betjene. Til denne plæneklipper er det muligt at købe ekstra tilbehør i form af en græsopsamler, hvis du ikke har lyst til at lade det afklippede græs blive liggende på græsplænen.

Den er set til 595 kroner på Texas.dk, og kan købes lige her.

Al-ko plæneklipper Gudenaa GU 400

En tredje mulighed for plæneklipper til den lille græsplæne er denne fikse håndskubede Alko plæneklipper målrettet græsarealer op op til 800 m2. Klippehøjden kan justeres fra 19-38 mm, og den har en god klippebrede på 40 cm, lige som navnet hentyder til.

Bestemt også et andet rigtig godt valg af håndskubbet plæneklipper. Du kan købe den lige her.

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content