Robotplæneklippere til din have


Robotplæneklippere er uundværlige, hvorfor styrte rundt med plæneklipperen selv, når man bare kan anvende en let robotplæneklipper til at klare opgaven, så kan man jo slænge sig lidt imens og selv nyde solen.

Robotplæneklipper med ladestation – Worx M700 WR142E

Denne robotplænekliper fra Worx model Landroid M700 WR142E er en smart sag til prisen. Denne robotplæneklipper vender automatisk tilbage til ladestationen, når den mangler strøm. Du kan også styre denne robotplæneklipper med din smartphone. Klik, køb og læs mere >>

Robotplæneklipperen lades på siden af maskinen, på den måde slipper man for at få græs ind i ladestationen. Dertil kan plæneklipperens software opdateres vha. wifi. Der er tale om en 3-bladet skæring af græsset og Zone klip. 

Robotplæneklipper med ladestation – Worx L2000 WR155E

Denne robotplænekliper fra Worx model Landroid L2000 WR155E er en lidt dyrere sag, så her får du lidt mere kram for pengene. Den er perfekt til mange typer græsplæner og kan klippe op til 2000 m2. Plæneklipperen har en automatisk Cut-to-Edge, hvilket medfører at den nemt kan klippe helt ud til kanten af din græsplæne. Klik, køb og læs mere >>

Denne robotplæneklipper vender automatisk tilbage til ladestationen, når den mangler strøm. Der er også en regnsensor på maskinen.

Robotplæneklipperen lades på siden af maskinen, på den måde slipper man for at få græs ind i ladestationen. Dertil kan plæneklipperens software opdateres vha. wifi. Der er tale om en 3-bladet skæring af græsset og Zone klip. Worx robotplæneklipper leveres med en masse tilbehør, herunder også en ladestation. Klik, køb og læs mere >>

Robotplæneklipper med ladestation –

Robomow *URC 308 U

Denne robotplæneklipper fra Robomow model *U RC 308 U er en robust plæneklipper, som udfører en perfekt klipning af græsplænen. Den er velegnet til græsplæner op til 800 m2.

Denne robot “Robomow RC 308 U ” kan programmeres, som du ønsker det. Der er tilmed en indbygget alarm, så du får besked, hvis din plæneklipper skulle blive stjålet. Der medfølger en ladestation med fire spyd, så du kan stikke ladestationen fast i jorden, hvor du gerne vil parkere din plæneklipper. Klik, køb og læs mere >>

Robotplæneklipper med ladestation – Gardena Sileno Life 1000

Robotplæneklippere fra Gardena og model Sileno life er bedst til græsplæner på op til 1000 m2. Du får en garage med til plæneklipperen. Med en plæneklipper fra Gardena bliver græsslåningen en leg.

Når først din robot er sat op, så kører den bare. Robotplæneklipperen kan klippe op til 1000 m2 og den kan klare en stigning i græsset på op til 30% procent. Med en Gardena robotplæneklipper får du en, der er lydløs og fleksibel. Den kan holde til alle former for vejr og kan låses med en pinkode pinkode, så den bliver uinteressant for tyve. Klik, køb og læs mere her >>

Klik og se udvalget af robotplæneklippere her >>

Fordele og ulemper ved en robotplæneklipper

Der er mange både fordele og ulemper ved en robotplæneklipper. En af de mest “common sense” fordele er at du slipper for alt besværet selv, når du skal slå græs. Når først en robotplæneklipper er sat op, så kører den bare. En anden fordel er, at du ofte får en flottere græsplæne, da græsset bliver slået mere homogent og pænt. En robotplæneklipper er ofte også meget mere miljøvenlig end en af de gamle benzindrevne robotplæneklippere. Endelig så er en robotplæneklipper også mere allergivenlig, da du ikke behøver, at rende bag ved og indånde alle græspollen.

Ulemperne ved en robotplæneklipper er relativt begrænsede. Der kan dog være lidt støjgener, så kig gerne efter, hvor lidt, eller hvor meget de forkellige maskiner de støjer, inden du køber én. Disse informationer er angivet hos forhandleren og udtrykt i decibel. Endelig er der en risiko for at en robotplæneklipper kan blive stjålet, men her er der faktisk allerede klippere i markedet med en indbygget alarm.Så kig gerne efter en sådan, de koster dog ofte en anelse mere, men det er pengene værd.

Klik og se udvalget af robotplæneklippere her >>

Hvilket behov har jeg for en robotplæneklipper?

Et af de væsentligste behov, der er gode at få afdækket er om din have har behov for en maskine, der er god til at køre over bump. Dertil er det vigtigt at afdække størrelsen på din have. Har du en stor have, så bør du købe en robotplæneklipper, der har batteritid nok til at klipe plænen i et forløb. Så et godt råd er, at starte med at måle din græsplæne op, så du ved, hvor mange m2 din have med græs dækker. På den måde kan, du nemmere købe den bedste maskine, der kan slå hele din græsplæne uden, at løbe tør for batteri på én kørsel.

Mange plæneklippere har dog en automatik, så de automatisk kører retur til ladestationen og lader op, hvis de er ved at løbe  tør for strøm, men kig efter på de tekniske anvisninger, så du kan købe den absolut bedste robotplæneklipper.

Klik og se udvalget af robotplæneklippere her >>

Bedste og mest eftertragtede mærker af robotplæneklippere

Der er mange forskellige robotplæneklippere ude i markedet, men der er en række som kan anbefales som noge af de bedste mærker indenfor robotplæneklippere:

Worx: Et mærke som vi også præsenterer i denne artikel. De er nemlig rigtig gode til at opfnde ny teknologi, og dermed er de ofte et af de mærker, der skubber standarden positivt opad i markedet.

Robomow: Er også et mærke, som vi også præsenterer i denne artikel. Robomow robotplæneklippere producerer udelukkende robotplæneklippere, og de er derfor 100% dedikeret og specialiseret i at producere gode robotter. Robomow er velkendt, og er en af de tunge drenge i klassen af producenter af robotplæneklippere.

Gardena: Er også et mærke, som vi også præsenterer i denne artikel. Gardena er en af de mere driftsikre maskiner i markedet.

Bosch: Bosch er velkendt for deres gode kvalitet og performance. Det er altid et sikkert valg, som fungerer.

Klik og se udvalget af robotplæneklippere her >>

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content