Sækkestole – Få et overblik over de bedste sækkestole her


Sækkestole er fantastiske til at have stående, og din sækkestol frister til at smide sig i, når du skal slappe af, læse avisen eller hygge med din iPad eller en god bog eller dagens avis.

Sækkestolen Elly

Sækkestolen Elly er fantastisk til at slappe af. Sækkestolen Elly former sig efter din krop som en varm og blød dyne.

Klik, køb og læs mere om sækkestole her >>

Du får en god support og støtte til din ryg, når du sidder i denne sækkestol.

Størrelsen på sækkestolen Elly er på 320 liter og måler 100 x 80 x 50 cm.

Elly sækkestolen kan formes som en vanddråbe og er derfor ikke blot en komfortabel sækkestol, men også et flot møbel. U-formen på denne sækkestol giver sækkestolen en lænestolsagtig form med god støtte til ryggen og til armene.

Kommer der pletter på sækkestolen sædebetræk, så kan betrækket lynes af og vaskes ved 30 grader. Du kan også vaske stoffet over med en klud med lidt sæbe på, hvis der er lidt snavs, der lige skal vaskes af nemt. Husk at skyl efter med lidt koldt vand på en klud bagefter.

Du kan også skifte betrækket på sækkestolen til en ny farve, hvis du senere gerne vil skifte kulør, hvis du maler eller tapetsere din væg i nye farver.

Alle sækkestolene er lavet i en strækbar bomuld. Klik, køb og læs mere om sækkestole her >>

Sækkestolen Elly fås i et væld af farver:

.

Sækkestolen Sydney

Sækkestolen Sydney er perfekt til børnene derhjemme. Klik, køb og læs mere om sækkestole her >>

Sydney sækkestolen er til de yngste i familien. Den kan dog også anvendes af alle andre familiemedlemmer, men vi anbefaler den til de yngste.
Størrelsen er på 130 liter og den måler 60 x 60 x 60 cm.

Sydney sækkestolen kan anvendes alle steder indenfor og er perfekt til både til små børn eller til forældre, der får behov for at slappe af et øjeblik.

Kommer der pletter på sækkestolen sædebetræk, så kan betrækket lynes af og vaskes ved 30 grader. Du kan også vaske stoffet over med en klud med lidt sæbe på, hvis der er lidt snavs, der lige skal vaskes af nemt. Husk at skyl efter med lidt koldt vand på en klud bagefter.

Du kan også skifte betrækket på sækkestolen til en ny farve, hvis du senere gerne vil skifte kulør, hvis du maler eller tapetsere din væg i nye farver.

Alle sækkestolene er lavet i en strækbar bomuld, så har du behov for at slappe af, så skal du prøve denne sækkestol.

Sækkestolen Sydney fås i et væld af farver:

Klik, køb og læs mere om sækkestole her >>

.

Sækkestol – Special editions

Sækkestol “Special editions” er en sækkestol i alle regnbuens farver. Slap af i sækkestolen og brug et øjeblik med dig selv og nyd roen.

Klik, køb og læs mere her om “Sækkestole” >>

Denne sækkestol fås i et væld af designs og farver. Du kan vælge sækkestolen Elly i denne regnbuefarve. Du kan også vælge sækkestolen Baloo, som den store hyggetroldestol.
Gruppen “Chaotic Bastards” talentfulde og unge kunstnere, som har skabt disse specialudgaver af design til sækkestole, der kan give dit hjem et personligt touch.

Inspirationen til disse sækkestole er fra de mange mennesker fra Amsterdams Vondelpark. Stolene er produceret ud fra et fokus på designs og temaet “Genopladning”. Gruppen udtaler selv at “Vi mener, alle fortjener et øjeblik at genoplade i“.

Spilder du på sækkestolen, så kan du bare vaske betrækket ved lav vasketemperatur ved 30 grader. Du har også mulighed for at købe et nyt betræk og skifte stilen ud, så den hele tiden matcher dit hjem bedst muligt.

Sækkestolen er ergonomisk fin at sidde i og alle sækkestole er produceret i strækbar bomuld, som lægger sig tæt op ad din krop og giver god støtte, når du sidder.

.

Alle fortjener et øjeblik, hvor de kan smide sig og hvile og slappe af. Dertil kan du også give dit arbejde ny energi ved at placerer dig et nyt sted.

Fyldet i denne sækkestol er lavet af specialfremstillede kugler lavet af af “ekspanderet polystyren” (EPS-kugler). Polystyren er det plastmateriale vi kender fra flamingo, men her er plastikken ekspanderet så den er blødere og mere behagelig at sidde i.

Sækkestolen kan fås i et væld af farvekombinationer, se eksempler her:

Klik, køb og læs mere her om “Sækkestole” >>

.

.

.

 

Se mange flere sækkestole her

Klik her og se resten af det store udvalg i sækkestole >>

Klik her og se resten af det store udvalg i sækkestole >>

.

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content