Servicefradraget – Sidste chance, udnyt håndværkerfradraget nu…!


31. december 2014 er sidste chance for at udnytte håndværkerfradraget og muligheden for at trække op til 15.000 kr. fra i skat for ejeren af boligen samt et supplerende 15.000 kr. fradrag for ægtefællen til ejerens af boligen. Det er bare med at gribe chancen og det væld af muligheder, der er for at få udnyttet håndværkerfradraget fuldt ud her sidst på året også inden den søde juletid starter.

.

Nyt gulv

Trænger dit gulv til en udskiftning? og har I ikke selv haft tid til at starte projektet op i det forgangne år. Bed om tre håndværkertilbud og evaluer muligheden her sidst på året.

.

Gulvafslibning

Vil du gerne have tilbud på gulvafslibning, så er det nemt at få et par gode tilbud fra professionelle gulvslibere. Priserne på afslibning af gulve varierer, så gør det nemt for jer selv og bed om tre håndværkertilbud på slibning af jeres gulve.

.

.

.

.

.

 Maling af boligen

Måske trænger dit hjem til maling eller blot reperation af små revner i væggen, som har slået sig i sommerens varme. læs vores artikel om tips til maling af væggene samt klargøring af vægge inden maling og valg af indendørs maling.

valg af indendørsmaling

.

Sæt køkkenet i fin stand

Mangler du lidt finish i køkkenet eller skal du i gang med det helt store køkkenprojekt, så se vores store køkkenguide, der hjælper dig i gang med istandsættelse af køkkenet.

Renovering af køkken_3

.

Sæt badeværelset i stand

Det kan være tiltrængt at få badeværelset sat i stand eller blot få lavet lidt finish, hvad enten der er tale om udskiftning af et toilet, en håndvask, vandhane, håndvask, installering af 2-skyls toilet mm. Se vores store guide her om istandsættelse af badeværelse.

renovering af badeværelse

.

Isolering af boligen

Kulden banker på, men du kan stadig nå at få isoleret din bolig inden vinteren for alvor sætter ind. Se vores guide om isolering af boligen med forsatsvinduer del 1 af 2 og isolering af forsatsvinduer del 2 af 2, samt vores øvrige guide om isolering af boligen her.

.

Røgalarmer

Nu er det tiden, hvor vi alle bruger lidt mere indenfor og måske også mere tid i køkkenet og i kontakt med tekniske installationer. Er dit hjem up to date med funktionelle røgalarmer, se vores guide om røgalarmer her.

valg-af-røgalarmer

.

Tyverisikring

Nu nærmer helligdagene sig og er dit hjem klar til at være alene? og har du sikret dit hjem bedst muligt mod tyve? Se vores guide om tyverisikring her.

Indbrudssikring.

Servicefradrag

Læs mere om håndværkerfradraget og servicefradraget her og husk, at du også kan trække rengøring fra i servicefradraget, Tjek op på om du har fået udført noget rengøringsarbejde eller øvrige serviceydelser, som du nemt kan trække fra i skat under visse forudsætninger.

vinduespudser - håndværkerfradrag

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content