Skal hjemmet være trendy og personligt? Sådan får du et moderne hjem


Moden og stilen inden for indretning skifter i takt med tidens udvikling, og hvert år kan vi finde nye tendenser, som vi nu skal pryde vores hjem med. Det kan nogle gange være svært at finde ud af de mange forskellige modetips og veje til det moderne hjem, og det kan også vise sig at være en dyr beskæftigelse. Alligevel kan vi stadig gøre det forholdsvis billigt, for selvom der kommer nye produkter og trends på markedet, er et moderne hjem et billede af både nye, gamle og personlige ting.

Hvad skal der til for at gøre et hjem moderne, og hvordan holder man sig opdateret og orienteret, når det kommer til indretningen? Find svarerne i artiklen herunder.

Hvad understreger en moderne stil i hjemmet?

Vi har hver vores stil og en mening omkring, hvad der er pænt og hvad der er værd at eje, men alligevel prøver mange af os at skabe noget, som de fleste også har skabt. Vi inspireres af andre, inspireres på kryds og tværs fra boligmagasiner, sociale medier, butiksindretninger osv. Vi forsøger at kopiere tendenser, men hvad er det egentlig, der understreger et moderne hjem?

Et moderne hjem er ikke nødvendigvis lig med det nyeste inden for tidens trend og møbler, det handler i lige så høj grad om personlighed og evnen til at holde hjemmet ryddeligt og rent. Der findes mange store modebrands, og grundet deres store succes og kendte omtale, har mange stor tiltro til, at deres nyeste kollektioner altid er svaret på den moderne stil. Det er det også langt hen af vejen, men i sidste ende skal dit hjem også bære præg af din personlighed, for så vil dine gæster også kunne mærke den gode stemning og hygge, der er, når de træder ind i dit hjem.

Tænk i farver, materialer og tidløshed

Når du skal indrette dit hjem moderne, er der nogle elementer, der gør sig gældende, hvis du vil opnå et fuldført udtryk og gerne vil undgå, at du ikke bliver træt af at se på en speciel farve eller et tæppe efter nogle uger. Det handler først og fremmest om at gøre sig overvejelser om sin egen smag, og hvordan det kan kombineres med det pågældende års mode. Farven grå, især den mørkegrå af slagsen, har længe været et stort hit i indretningsuniverset, men er du ikke selv for meget til farven, er det ikke dine vægge, du skal male i den farve. Køb i stedet pyntepuder i mørkegrå eller en plakat med mørkegrå toner, som gør det muligt at udskifte, hvis du bliver træt af at se på efter noget tid.

Når det kommer til materialer, kan det også være mangfoldigt at vælge i mellem. Beton, træ, velour osv., er nogle af de tendenser, der har fyldt i boligbilledet i år 2017. Bare fordi de hører blandt modetendenserne, er det ikke ens betydning med, at man skal have alle materialerne i sit hjem. Udvælg dem, der tiltaler din smag og miks da med farver på kryds og tværs.

Indret hjemmet med moderigtigt interiør

Det danske boligbrand Hay har i efterhånden en del år skabt stor glæde og stil i de mange danske hjem og med stor forståelse. Klik og se det store udvalg af Hay produkter her >> 

Hay  forstår sig på moden, og der er noget for en hver smag, når det kommer til farver, mønstre, materialer og budget. Tilføj hjemmet med en smuk pude, tidløs keramik eller varme plaider fra det danske brand.

Klik og se det store udvalg af Hay produkter her >>

Stor besparelse at hente ved at handle online

At handle online kan for dig som forbruger i langt de fleste tilfælde ende med at sikre dig en væsentligt besparelse i forbindelse med, at du skal ud for at have gjort dine køb af nyt interiør til boligen. Som oftest er der ved at handle online rig mulighed for både at kunne finde sig et stort udvalg – og samtidig vil det tit og ofte også være bedre priser, der er at finde i langt de fleste dansk webshops, end du vil kunne finde i de fleste fysiske butikker rundt omkring i landet. Særligt når du ønsker at anskaffe dig kvalitetsprodukter fra velkendte brands, som eksempelvis Hay, kan der i de fleste tilfælde være rig mulighed for at opnå væsentlige besparelser.

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content