Solfilm – en kreativ måde at skærme af for solen i din bolig


Der er ingen tvivl om, at solen er en skøn ting. Men nogle gange har man bare behov for at kunne skærme lidt af for den. I hvert fald når det gælder indenfor, hvor mange nok har prøvet at sidde og se fjernsyn, arbejde på computeren eller lave mad med solen lige i hovedet. Og selvom det indimellem er rart at få lidt sol ind i sin bolig, så er det bare ikke altid lige så praktisk eller behageligt, da det forstyrrer eller gør det svært at se, hvad du eksempelvis foretager dig på en computerskærm.

Sådan skærmer du nemt af for solen

Hvis det virkelig er et problem for dig, så kan det være en god ide at investere i solfilm til vinduer. For med solfilm kan du nemt få skærmet af for solen på de vinduer, hvor det til tider forstyrrer dig allermest.

Det kan eksempelvis være i køkkenet, hvis det lige passer med, at du får solen i hovedet, når du står og laver mad omkring aftensmadstid. Det kan også være på hjemmekontoret, hvor du måske sidder og arbejder midt på dagen, og solen har det med at titte frem og skinne ind på din skærm, så du ikke kan se noget.

Ligegyldigt hvad, så er solfilm i hvert fald en nem og enkel måde at få problemet af vejen. Det koster ikke særlig meget at bestille, og det kan købes direkte på nettet, så du får det sendt lige hjem til din adresse.

Når du så har modtaget det, tager det meget kort tid at montere. Hvis du aldrig selv har prøvet at montere film på et vindue før, så ligger der en masse instruktionsvideoer til dig på eksempelvis Youtube, som du kan gøre brug af. De er rigtig gode, og de viser dig, hvordan du nemt kan sætte det på vinduet selv.

En kreativ måde der ser smart ud

Ved at benytte dig af solfilm, så kommer du ikke til at lukke solen helt ude. Det kommer helt an på, hvilken styrke du vælger at sætte op på dit vindue. Vælger du bare lige at sætte en minimal styrke op i den øverste del af vinduet, så er der stadig rig mulighed for solen at komme ind og lyse rummet op. Det kan være meget rart, hvis du gerne stadig vil beholde dagslyset i dit rum, men bare ikke vil forstyrres lige i din arbejdssituation.

Derudover ser det også rigtig smart ud med solfilm. Du finder i hvert fald ikke nogle andre måder at skærme af for solen på, som ser bedre og mere elegant ud. Det er en fin metode, som er anbefalet i mange hjem, og som både er funktionelt og tjekket.

Gå på nettet for at finde de bedste priser

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil prøve at sætte solfilm op på dine vinduet, så kan det være en god ide at købe det på nettet, da du som regel får skarpe priser og hurtig levering ved at købe det der.

Det kan være en god ide at bruge et par minutter på at sidde og sammenligne priserne på de forskellige leverandører, da du jo lige så godt kan vælge det billigste sted og spare så mange penge som muligt på din solfilm.

Så det er bare med at komme i gang, hvis du skal have sat solfilm op på nogle af dine vinduer. Der er bestemt ingen grund til at bruge det på alle dine vinduer, da det formodentlig ikke irriterer i samtlige af boligens rum. Udpeg de enkelte rum, hvor det er et problem, og bestil så kun til de rum. Så giver du ikke dig selv unødige udgifter. Hvis du har brug for lidt hjælp og vejledning til at vælge den helt rigtige slags/styrke, så er der ligeledes meget hjælp at hente hos de forskellige forhandlere. Når du har kigget lidt rundt og fundet den forhandler der kan levere det billigste, er det bare at gribe knoglen og ringe dem op, så vil de helt sikkert råde og vejlede dig, så du får købt det helt rigtige, samt får nogle tips til at montere lige præcis den slags du har købt.

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content