Tips til at spare penge når du flytter i hus


Når du skal flytte i hus, så koster det altid en hel masse penge, og her taler jeg ikke bare om nye møbler (udover selve ejendommen du har købt). Når det kommer til at flytte i et nyt hjem, så er der mange måder at sikre at du ikke smider nogle af de hårdt tjente penge væk på unødvendige ting, når det som regel er bedre at bruge pengene på at få dekorerede det nye hjem for at fejre jeres nyindkøbte bolig.

At spare penge når du flytter i hus, handler lige så meget om at passe på dine ting og få så meget tid til at betyde noget, som det handler om hvad det koster at få flyttet. Mens mange folk forsøger at flytte alting selv, så overvej hvad brændstof koster, antallet af ture du skal tage og hvor lang tid du skal bruge på at få alle dine ting på plads (eller dig selv) eller risikoen for at dine ting tager skade.

Vi har samlet en masse tips som holder dine omkostninger nede.Inden du flytter

Tøm skabene

Nu har du besluttet at du skal flytte, og så handler det om at få fjernet alle de ting som du ikke skal bruge mere, og som du måske ikke har brugt i årevis. Det er nu at du kan få ryddet ud i dine ting, og få skåret ned på alle dine ting, så du slipper for at skulle pakke dem ned.

Her kan du kigge alt igennem og få solgt alle dine brugte ting, så du både slipper for at bruge penge på flyttekasser, men endda måske kan få finansieret en stor del af din flytning med alt du sælger af brugte ting.

Prøv at komme af med alt du ikke har lyst til at tage med videre.
Hvis du ikke vil sælge det, så kan du også invitere dine venner og familie over og se om der er nogle af dine ting som de gerne vil have. Så kan du gøre en god gerning i stedet.

Få flyttet adresse

Inden du flytter så har du datoen for hvornår du skal være ude af dit gamle hjem. Her skal du sørge for at få flyttet din adresse, så du er sikker på at din post, men også dit bredbånd som også skal flyttes i god tid, så du slipper for at betale en ekstra for en hurtig flytning af det.

Find et flyttefirma

Find det billigste flyttefirma, og book i god tid. Når du booker i god tid, så kan du også få en god rabat. Sørg for at book i lang tid forinden, hvis du også skal flytte i højsæsonen, som eksempelvis i sommertiden og lignende, så du slipper for at skulle betale ekstra for at få en hurtigere tid, som nogle flyttefirmaer har mulighed for.

Når du er flyttet

Spis hjemme

Når du er flyttet, så er det vigtigt at du i den første periode i dit nye hus ikke bruger alt for mange penge på unødvendig junkfood. Køb rugbrød og pålæg, og så er du rigtig godt kørende, mens du kommer ordentligt på plads i dit nye hus. Det er ofte hårdt og kræver meget overskud at flytte og derfor orker man ikke at lave de helt store retter, hvilket kan give en anledning til at spise junkfood og takeaway. Men det er dyrt og kan let spares hvis man har maden selv.

Spar penge på forsikringerne

Når du er flyttet i hus, så er der pludseligt også nogle dyre forsikringer, i forhold til hvis du bor i lejlighed i dag. Derfor bør du kontakte dit forsikringsselskab og sikre at du har de rette forsikringer og se om du kan få noget rabat ved at samle det hele hos ét selskab. Klik og spar penge på forsikringer her >>

Prøv også at kontakte flere selskaber for at se om der er noget at hente på det område, da de er sultne efter at få nye kunder, hvilket også betyder at du ofte kan spare ret mange penge ved at skifte. Især hvis du samler alle dine forsikringer hos en enkelt udbyder, så kan du hente ret mange penge i besparelse om året, uden at du mister din dækning. Klik og spar penge på forsikringer her >>

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content