Trådløs termostat til radiatoren – spar på varmen │ Danfoss Living


Med dette unikke termostatsystem udviklet af Danfoss, kan du let programmere varmen og kulden i din bolig og dermed ikke bruge så meget energi på at spare på varmen. Skru ned for varmen i stuen, entre eller køkken, mens du sover og sørg for at der er lunt i køkkenet, når du vågner. Ved hjælp af Danfoss programmerbare løsning kan du let justere varmen eller kulden derhjemme, som du ønsker det.

Få en introduktion til, hvad Danfoss Living er, hvordan det virker og hvordan du indstiller termostater og sparer på varmen i videoen herunder:

Danfoss Living Connect RA & K

Denne termostat kan tilsluttes controlleren Danfoss Link CC. ………………………………………………….Connect 014G0001 014G0002

Danfoss Living Connect RA&K er en elektronisk radiatorventil med RA2000 & M30x1,5 ventiltilslutning. Få overblik over mulige længere nede i artiklen under overskriften adaptere.

Danfoss Living Connect termostat leveres med tre programmer, der er tilpasset mange behov og som giver mulighed for at vælge mellem forskellige temperaturer på de enkelte termostater på forskellige tidspunkter af døgnet.

Læs mere om Danfoss Living Connect >>

Danfoss Living Link CC

Denne controller kan anvendes til at styre flere Danfoss Living Connect termostater trådløst fra denne controller. Programmer dine tilhørende termostater på dine radiatorer let fra denne enhed. Du kan eks. programmere at, der skrues ned for varmen, når du tager på arbejde og at der skrues op for varmen lige før du kommer hjem, eller hvad du måtte have behov for med det formål at spare lidt på de dyre varmeudgifter. Du kan også programmere at der skrues ned for varmen i stuen, mens du sover i soveværelset og så fremdeles.

Læs mere om Danfoss Living Link Controlleren >>

Danfoss Living Connect rumtermostat

Med denne “Danfoss Living Connect rumtermostat” kan du sætte dine programmer i ovenstående controller “Danfoss Living Link CC” op til at levere specfikke temperaturer betinget af allerede eksisterende temperaturer i din bolig.  Du kan derved nemt kontrollere opvarmningen på baggrund af den eksamkte rumtemperatur i det rum, som denne rumtermostat er installeret i.

Læs mere om Danfoss Living Connect rumtermostat >>

Læs mere om Danfoss Living Connect rumtermostat >>

Adaptere

Er du i tvivl om, hvilken adapter du har behov fortil at installere Danfoss Living på din radiator, så kig med her >>

Danfoss Living

Er en separat elektronisk termostat, der moteres og Eco 014G0050 014G0051programmeres direkte på din radiator UDEN tilkobling til Danfoss styrestation: “Danfoss Living Link” Controller. Danfoss Living termostat leveres, så den kan tilsluttes til RA-2000 ventiler med adaptere. Har I behov for at tilslutte termostaten til RAV 34 mm eller RAVL 26 mm. ventiler, kan I tilkøbe et Danfoss adapter med pakdåse. Få overblik over mulige adaptere og navne her

Læs mere om Danfoss Living eco >>

Er radiatoren kold i den ene ende? Så luk luften ud

Er din radiator kold i bunden eller i den eneRadiatornøgle 6mm halvdel af radiatoren, så er det måske tid til at få luftet din radiator ud. Denne lille fikse 6 mm nøgle kan anvendes til at lukke luften ud af din radiator. Den passer til de fleste typer af radiatorer. Når du skruer og lukker luften ud af din radiator, så brug altid et håndklæde til at suge overskydende vand, som måtte undslippe. Sørg for at stram ventilen godt til, når luften er lukket ud. Køb her >>

 .

Danfoss produkter >>

 

 

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content