Udendørsbelysning | Er din belysning udendørs optimal?


En solid belysning i carporten sent om aftenen er måske det der gør, at du kører udenom postkassen, pælen eller noget andet i kanten af stien, mens du bakker bilen på plads. En god belysning i haven eller i carporten er ofte at foretrække samtidig er, det er også lækkert med en hyggelig belysning omkring huset.

Klik og se udvalg indenfor


Belysning, Solcellelamper, Lyskæder, Pærer mm. >>

Der findes et væld af lamper til haven, carporten og til huset indenfor kategorier af lamper til både husmuren og lamper til haven samt til belysning af ydersiden af huset og garagen. Vi giver en introduktion til lidt forskelligt udvalg af udendørslamper som inspiration til en ny belysning derhjemme omkring huset, carporten og haven.

udendørsbelysning

.

Udendørsbelysning ophængt på mur eller træværk

En serie af pæne og funktionelle lamper udendørs kan nemt sætte et helt nyt præg på din indkørsel og dit hus. Det er enormt rart at haven er belyst, når du har brug for at vandre igennem haven, hvis det er mørkt enten om morgenen eller sent om aftenen.

Indbrudstyve skal nok finde vej ind i et hus, når de er på tyvetogt, men måske er det netop den automatiske havelampe og belysning ved dit hus, der gør at de ikke vælger dit hus. Det er naturligvis svært at estimere, men måske er det også bare er en god idé at montere lidt ekstra lys i og omkring huset for at netop at kunne se lidt bedre, når mørket falder på.

.

Nordlux Birk dobbelt væglampe – Udendørsbelysning

Nordlux Birk er en god udendørslampe til udendørsbelysning og “Nordlux” er designmæssig en meget enkel væglampe, der er produceret af Nordlux. Materialet er af metal og plastik. Lampen anvender to pærer med en max. watt på 2 x 28 W

Klik, køb og læs mere om Nordlux udendørsbelysning her >>

.

.

Nordlux Arn – udendørsbelysning

Nordlux Arn er udendørslampen designet og produceret af Nordlux. Lampen er velegnet til ophæng på husmuren. En fin dekorativ lampe til udendørsbelysning med et mere enkelt udseende. Denne udendørlampe matcher fint til den rå husmur omkring huset eller til ophæng i carporten.

Max watt-tilslutning er 2 x 28 w.

Størrelse: Bredde er 11 cm, højde er 17,5 cm og dybde er 10,6 cm.

Strømmæssigt: 230v

Design/produktion: Nordlux.

Klik og se nærmere på denne Arktic væglampe til udendørsbelysning >>

.

Nordlux udendørsbelysning

Denne fine og stilede udendørslampe fra Nordlux er produceret af galvaniseret stål. Det omkringliggende glas er klart og der kan monteres en pære på op til max 60 watt. Selve fatningen er den traditionelle E27 fatning. Lampen fås i flere farver og her ved siden af illustreres udendørslampen i sort.

Størrelse: 23 cm høj, skærmdiameteren er 22 cm og fremspringet er 26 cm.

Design/producent: Nordlux.

Klik og se nærmere på Nordlux udendørsbelysning >>

.

Nordlux udendørsbelysning med sensorvaeglampe10-4(2)

Den stilede udendørslampe fra Nordlux fås også med sensor, så lyset automatisk tænder, når du kommer i nærheden af lyskilden. Farven og materialet på denne Nordlux udendørslampe er produceret af galvaniseret stål, og det glas der er monteret i lampen er klart.

Fatningen er en E27-fatning.

Størrelse: 28,5 cm høj med en skærmdiameter på 32 cm.

Design/producent: Nordlux.

Klik og se nærmere på Nordlux udendørs belysning med sensor >>

.

Nordlux Moon Udendørsbelysning til haven

Denne Nordlux Moon udendørslampe er en designmæsig helt enkelt lampe med LED-belysning samt en medfølgende ledning er enormt hyggelige.

Størrelse: Højden er 17,6 cm,bredden på den lange led er: 27,1 cmog dybden er 8 cm.

Strøm: Monteres til elnetttet 230v.

Design: Nordlux.

Klik, køb og læs mere om denne lampe til haven >>

.

.

park-lamp-1441088-640x960

Klik og se udvalg indenfor

Belysning, Solcellelamper, Lyskæder, Pærer mm. >>

.

. .

Belysning udendørs monteret i jorden eller i græsset

Udendørslys kan naturligvis også monteres i jorden væk fra selve huset. Sådanne lamper er ganske fine til en indkørsel, der ligger i en større afstand fra selve huset. En sådan belysning udenfor er også anvendelig til at belyse haven. Du får her en række bud på udendørslys til montering i jord og på græsplænen.
.

Solcellelamper til haven – Udendørs belysning med solceller

Solcellelamperne på spyd er enkle, og de har en spids ende, der en enkelt at stikke ned og montere i jorden. På den måde kan du nemt montere disse lamper.

Lampen er solcelledrevet og har bevægelsessensor så den starter, når du bevæger dig ud i haven.

Størrelse: Højden er 50 mm og diameteren (Ø) er 16 mm.

Strøm: Der medfølger genopladeligt batteri.

Klik og læs mere om disse solcellelamper til udendørsbelysning >>

..

.

udendørsbelysning

Klik og se udvalg indenfor

Belysning, Solcellelamper, Lyskæder, Pærer mm. >>

.

 

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content