Gode råd og tips til boligen

Udendørsbelysning | Er din belysning udendørs optimal?

0

En solid belysning i carporten sent om aftenen er måske det der gør, at du kører udenom postkassen, pælen eller noget andet i kanten af stien, mens du bakker bilen på plads. En god belysning i haven eller i carporten er ofte at foretrække samtidig er, det er også lækkert med en hyggelig belysning omkring huset.

 

Der findes et væld af lamper til haven, carporten og til huset indenfor kategorier af lamper til både husmuren og lamper til haven samt til belysning af ydersiden af huset og garagen. Vi giver en introduktion til lidt forskelligt udvalg af udendørslamper som inspiration til en ny belysning derhjemme omkring huset, carporten og haven.

udendørsbelysning

.

Udendørsbelysning ophængt på mur eller træværk

En serie af pæne og funktionelle lamper udendørs kan nemt sætte et helt nyt præg på din indkørsel og dit hus. Det er enormt rart at haven er belyst, når du har brug for at vandre igennem haven, hvis det er mørkt enten om morgenen eller sent om aftenen.

Indbrudstyve skal nok finde vej ind i et hus, når de er på tyvetogt, men måske er det netop den automatiske havelampe og belysning ved dit hus, der gør at de ikke vælger dit hus. Det er naturligvis svært at estimere, men måske er det også bare er en god idé at montere lidt ekstra lys i og omkring huset for at netop at kunne se lidt bedre, når mørket falder på.

.

Park 5 – Udendørsbelysning

park-5-udendorsvaeglampePark udendørslampe er til udendørsbelysning og “Park 5” er en enkel væglampe, der er produceret af EGLO. Materialet er en alustøbning med hvidt satineret glas.

Strømmæssigt er der en “E27” fatning og strømmæsigt er forsyningen: 220-240V og 50/60Hz.

Størrelse: 20 cm bred og 35 cm høj.

Vægt: 2644 gram ~ 2,644 kg.

Design/produktion: EGLO.

Klik og se nærmere på denne “Park 5” lampe til udendørsbelysning >>

.

Arktic – udendørsbelysning fra EGLO

86993arktic-300x300

Arktiv er udendørslampen designet og produceret af EGLO. Lampen er velegnet til ophæng på husmuren. En fin dekorativ lampe til udendørsbelysning med et mere enkelt udseende. Denne udendørlampe matcher fint til den rå husmur omkring huset eller til ophæng i carporten.

Strømmæssigt er der en “E27” fatning og strømmæsigt er forsyningen: 220-240V og 50/60Hz.

Størrelse: 23,7 cm høj og 18 cm bred.

Vægt: 1262 gram ~ 1,262 kg.

Design/produktion: ELGO.

Klik og se nærmere på denne Arktic væglampe til udendørsbelysning >>

.

Nordlux udendørsbelysningvaeglampe10-4

Denne fine og stilede udendørslampe fra Nordlux er produceret af galvaniseret stål. Det omkringliggende glas er klart og der kan monteres en pære på op til max 60 watt. Selve fatningen er den traditionelle E27 fatning. Lampen fås i flere farver og her ved siden af illustreres udendørslampen i sort.

Størrelse: 28,5 cm høj med en skærmdiameter på 32 cm.

Design/producent: Nordlux.

Klik og se nærmere på Nordlux udendørsbelysning >>

.

Nordlux udendørsbelysning med sensorvaeglampe10-4(2)

Den stilede udendørslampe fra Nordlux fås også med sensor, så lyset automatisk tænder, når du kommer i nærheden af lyskilden. Farven og materialet på denne Nordlux udendørslampe er produceret af galvaniseret stål, og det glas der er monteret i lampen er klart.

Fatningen er en E27-fatning.

Størrelse: 28,5 cm høj med en skærmdiameter på 32 cm.

Design/producent: Nordlux.

Klik og se nærmere på Nordlux udendørs belysning med sensor >>

.

.

park-lamp-1441088-640x960

Klik og se udvalg indenfor

Belysning, Solcellelamper, Lyskæder, Pærer mm. >>

.

. .

Belysning udendørs monteret i jorden eller i græsset

Udendørslys kan naturligvis også monteres i jorden væk fra selve huset. Sådanne lamper er ganske fine til en indkørsel, der ligger i en større afstand fra selve huset. En sådan belysning udenfor er også anvendelig til at belyse haven. Du får her en række bud på udendørslys til montering i jord og på græsplænen.
.

LED Udendørs belysning til haven

De to lysende bamser, som leveres med LED-bamse-2-stk-led-18-cm-300x300belysning samt en medfølgende ledning er enormt hyggelige.

De to bamser kan nemt lyse de mørke destinationer omkring huset en anelse op. Eller bamserne kan tages frem, når der kommer gæster eller bamserne kan bruges i den hyggelige vintertid med sne.

På den måde bliver de hyggelige sene aftentimer og morgentimer sikret et frisk pust.

Strøm: Monteres til elnetttet.

Design: Sirius.

Klik og læs mere om de to bjørne med lys til haven >>

.

Solcellelamper til haven – Udendørs belysning med solceller

Solcellelamperne på spyd er enkle, og de har en spids ende, der en enkelt at stikke ned og montere i jorden. På den måde kan du nemt montere disse lamper.

Solcellelamperne til haven har et lille solpanel på toppen af hovedet på selve lampen. Det lille panel, solen og AA-batterier sørger for at der er lys i lamperne. Solcellelampen er produceret i rustfrit stål og vil være fin til at lyse destinationer i haven eller indkørslen op.

Klik og læs mere om disse solcellelamper til udendørsbelysning >>

..

.

udendørsbelysning

Klik og se udvalg indenfor

Belysning, Solcellelamper, Lyskæder, Pærer mm. >>

.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.