Valg af boremaskine – En lille guide til et bedre valg af boremaskiner


Nu er tiden kommet, hvor boligen skal renoveres. Du skal måske have boret en serie træværk op eller have boret et billede, en lampe eller en hylde op, men din boremaskine er træls og du har behov for en ny boremaskine, der kan hjælpe dig gennem arbejdsopgaverne på en god måde, men hvilken boremaskine skal du vælge?

Se et stort udvalg af boremaskiner her >>

En god boring

En god boring er ikke kun betinget af en god kraftig boremaskine med høj watteffekt, men det handler også om, hvilket materiale du ønsker at bore i. Til hårde vægge er slagbordmaskiner en god løsning, mens maskiner uden slagbor er fine til boring i træværk og når du eksempelvis skal skrue et møbel sammen. Ud over maskinen afhænger en god oplevelse af styrken og kapaciteten af batteriet samt om du har de rigtige bits, der kan klare opgaven.

Det store sæt med 60 dele med bl.a. metalbor, træbor og til bor til muren, køb her >>

Bosch betonbor og andre bor og bits

.

Der er et utal af boremaskiner og tilbehør, og det kan være svært at finde den rigtige maskine. Herunder guider vi dig til et nemmere valg.

Rigtig lækker Dewalt akku bore- og skruemaskine: DCD791D2

Dewalt akku slagboremaskine 1820516-1-c-1463041733

Dewalt laver nogle rigtig gode bore- og skruemaskiner. Denne maskine er generation med 18V XR Li-Ion kompakt boremaskine med XR 2,0Ah Li-Ion batteri-teknologi. Ekstremt kompakt letvægtsdesign muliggør arbejde på trange områder samt et to-gears helmetal-transmission, der øger køretiden og forlænger maskinens levetid. Dertil er der et 15-positioners justerbart moment der optimerer præcision ved skrueopgaver i en lang række materialer med forskellige skruestørrelser . Dewalt leveres med en variation i borepatron kapaciteten på mellem 1.5 til 13 mm.

batteriet er en del af den intelligente XR Li-Ion serie, der er designet til effektivitet og hurtig opgaveløsning, du kan købe ”Dewalt akku bore-/skruemaskine DCD791D2” her >>

Specifikationer til Dewalt akku bore-/skruemaskine, DCD791D2

Batteri XR Li-Ion
Spænding 18 V.
Batteri-kapacitet 2,0 Ah.
Afgiven effekt 460 Watt
Hastighed, ubel. 0-550/2000 omdr./min.
Borepatron kapacitet 1,5-13 mm.
Maks. drejningsmoment 60 Nm.
Maks. borekapacitet [Træ] 40 mm.
Maks. borekapacitet [Metal] 13 mm.
Vægt 1,5 kg.
Længde 173 mm.
Højde 203 mm.
Dybde 67 mm.

En god kombineret skrue- og boremaskine.
Du kan købe ”Dewalt akku bore-/skruemaskine DCD791D2” her

Rigtig lækker boremaskine fra Bosch: PSR 18 Li-2 18v

Bosch akku bore-/skruemaskine

Akku bore-skruemaskine PSR 18 Li-2 18v: Kraft på et minimum af plads. Kompakt konstruktion med lav vægt (kun 1,3 kg) og fremragende brugervenlighed sikrer en optimal brugerkomfort og maksimal ydelse til enhver opgave. Fin motor, der kan bore i stål og træ, og så får du medfølgende dobbeltskruebit, batteri og transportkuffert.

Denne Bosch skrue- og boremaskine har “Electronic Cell Protection (ECP)”, som giver dit batteri ekstra lang levetid. Der er et 2-trins planetgear, der sikre en optimal overførsel af energi og kraft. Du kan dosere kraften helt fint under arbejdet, f.eks. ved forboring på glatte overflader samt ved iskruning af skruer. Dertil er der to gear, så du kan indstille maskinen optimalt. Du kan købe ”Bosch boremaskine PSR 18 Li-2 18v” her >>

.

.

Specifikationer til Bosch boremaskine PSR 18 Li-2 18v

Momenttrin: 20 trin.

Omdrejningstal i gear 1 (ubelastet): 0-400 omdr./min.

Omdrejningstal i gear 2 (ubelastet): 0–1.350 omdr./min.

Max drejningsmoment ved hård/blød skrueopgave: 18 / 38 Nm

Max borediameter i stål: 10 mm.

Max borediameter i træ: 30 mm.

Vægt: 1,2 kg.

Lys: Indbygget diode til at lyse arbejdsområdet op

Integreret batteri: Ja der følger batteri og lader med

Batterispænding og kapacitet: 18,0 volt og 1,5 Ah

Du kan købe ”BOSCH PSR 18 LI-2 18V” her >>

.

Dewalt kombo-kit m/2 maskiner

Dewalt 2 maskiner DCK299MSHar du brug for både en slagskruetrækker samt en slagboremaskine, så er ”Dewalt kombo-kittet” med 2 maskiner en enestående løsning.

Kittet kan købes med en lang række forskelligt udstyr. Så har du behov for 2 maskiner, så klik her og se alle specifikationer og muligheder >>

.

Se et udvalg af øvrige boremaskiner her >>

Huller

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content