Valg af ejendomsmægler


Valget af den rigtige ejendomsmægler kan have enorm betydning for hvor hurtigt du kan sælge din ejendom. Det er dog ikke helt let, og langt de fleste danskere har rigtig svært ved om de får det optimale for deres penge. I denne artikel, vil vi forsøge at give dig nogle gode råd, så det bliver lidt lettere at vælge den rigtige ejendomsmægler. Der er stor forskel på priser og de forskellige kvaliteter som ejendomsmæglerne har. Derfor bør du som minimum få tilbud fra 3 forskelige ejendomsmæglere, for at ende med det bedste og billigste ejendomsmæglertilbud.

Gode råd når du skal finde ejendomsmægler

Det som du som minimum bør gøre, når du kigger efter ejendomsmægler, at få lidt forskellige at vælge imellem. Langt de fleste får 2-3 ejensmæglere til at komme forbi og vurdere boligen. Du kan dog roligt også få flere til at komme forbi og tage en snak om både hvad de mener den kan sælges for, og hvad deres kompetencer er.

Rigtig mange vil have fokus på hvad den enkelte mægler siger at de kan sælge hus eller lejlighed for. Det er dog ikke den bedste faktor at vurdere ud fra. For den mere useriøse ejedomsmægler, kan det nemlig være let at sige en lidt for høj pris. Det kan betyde at du sidder på denne ejendomsmægler et halvt år, hvor den ikke bliver solgt til denne høje pris, hvilket både er spild af penge og din tid.[/vc_column_text][vc_cta_button2 h2=”Sæt din bolig til salg hos flere ejendomsmæglere på en gang!” style=”rounded” txt_align=”left” title=”Få en gratis salgvurdering | Læs mere info” btn_style=”rounded” color=”black” size=”md” position=”bottom” link=”url:http%3A%2F%2Fpraktisklink.dk%2Fjust-sold||target:%20_blank”]En ny mulighed er også at sætte din bolig til salg hos flere ejendomsmæglere på en gang. Dette er selvfølgelig oplagt hvis du gerne vil have din bolig solgt rigtig hurtigt. Tag et kig på Just-Sold’s hjemmeside, og se om det kunne være noget for dig.[/vc_cta_button2][vc_column_text]Et salg af bolig er et samarbejde mellem dig og ejendomsmægleren, og det er derfor vigtigere at du føler det er en du kan samarbejde med. Den såkaldte useriøse ejendomsmægler vil starte på en høj pris, og efter et par måneder eller tre, foreslå at prisen bliver sat ned. Er det muligt at vælge den rigtige pris fra start, giver dette dog et meget bedre signal til markedet. Den mistro som mange ændringer i prisen giver, gør ofte at man ender med at sælge hus eller lejlighed til en billigere penge end hvad man ellers kunne have fået.

Når ejendomsmægleren kommer og tager snakken med jer, så er det en god ide at spørge ind til vedkommendes viden til området. Her kan være gode point at hente, hvis han eller hun kan svare på hvor skoler, butikker og offentlig transport ligger i området. Samtidig er det en rigtig god ide at høre hvad de ellers har solgt af boliger i området på det seneste. Tjek eventuelt selv boligannoncer m.m. for at se om de virker som om vedkommende får afsat mange boliger. Har du fundet et par kandidater til salget af din bolig, så kan det være en god ide også at tage ned til deres butik, for at se hvordan de præsentere boligerne, og om de har noget ordenligt salgmateriale,

Et sidste råd, er det måske mest logiske, men noget vi alligevel ofte ikke gør nok. Spørg venner og bekendte. Det kan være de har gode erfaringer med en ejendomsmægler i området, eller det kan være de har dårlige erfaringer med en, som du måske derfor bør undgå.

Har du gode råd til valg af ejendomsmægler, så skriv meget gerne en kommentar nedenfor.

Vælg ejendomsmægler

Her er et par muligheder.

Home

Estate

Danbolig[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Rolf Hansen

I 2013 købte Rolf Hansen hus. Mange af hans indlæg er derfor baseret på de erfaringer og informationer han opnår i den forbindelse. Håber du kan bruge hans erfaringer og gode råd! Følg ham på Google+

Recent Content