Vinkøleskabe – Køl din vin perfekt i et vinkøleskab


Vinkøleskabe er virkelig gode til altid at få den optimale temperatur på de gode dråber. De færreste af os har en vinkælder til vores vine selvom det nok er et drømmescenarie for mange. Alternativt har mange en vinreol så de stadig har et overblik over hvad de har, og måske også for at vise det lidt frem. Det er en fin måde at opbevare dem på, men for hvidvine er stuetemperatur helt klart for varmt og til dels også for rødvine. Der skal altså være en styring af temperaturen, hvis du vil have din vin opbevaret optimalt

Er du er den spontane type og gerne ville kunne åbne en vin, fordi du lige har lyst en aften, eller hvis du gerne vil kunne tilbyde uventede gæster et glas veltempereret vin, så kan vinkøleskabe bidrage med en enkelt løsning til dig. De findes i flere størrelser og med flere køleniveauer. Vi har fundet fire forskellige prisklasser, størrelser og behov af vinkøleskabe herunder.

Vinkøleskabe med ét køleniveau – medium kapacitet (46 vinflasker)

Er du mest til enten rød- eller hvidvin, så har du muligvis ikke brug for mere end ét køleniveau. Med dette køleskab fra Candy kan du opbevare 46 vin i dette vinkøleskab på 145 liter. Vinene kan placeres på 5 hylder.

Ofte anbefales det at vinkøleskabet står i et rum på mellem 5 til 32 grader for de optimale betingelser, men det skulle jeg mene er tilfældet i de fleste hjem. Køleskabet præsenteres her i farven sort med en stålkant og vinkøleskabet måler 81,3 cm i højden, 59,5 cm i bredden og skabet er ca. 47 cm dybt. Det er altså en overkommelig størrelse, som let kan stå på køkkenbordet eller måske under køkkenbordet, hvis du har plads nok til dette vinkøleskab der. Dette eksemplar har energiklasse B.

Klik, køb og læs meget mere om dette vinkøleskab her >>

.

Vinkøleskab med plads til 20 vinflasker

Electrolux står bag dette elegante vinkøleskab med plads til 20 flasker vin i almindelig størrelse flaske. Voluminet er 56 liter og skabet har energimærke A.

Den nederste hylder er dog en stor hylder, hvor man kan vælge at placere nogle større flasker, men så er der naturligvis ikke plads til 20 almindelige fflsker, men dejligt at skabet er fleksiebelt.

Et vinkøleskab sørger naturligvis for at din vin kan opbevares ved den optimale temeratur, så du får allermest ud af de delikate aromaer, smage og flavurs fra dine yndlingsvine.

Dette vinkøleskab leveres med digital temperaturvisning. Højden af vinskabet er 82 cm. Bredden er 29,4 cm og dybden er 57,1 cm. Klik, køb og læs meget mere om dette vinkøleskab her >>


.

Vinkøleskabe med stor kapacitet (45 vinflasker)

Her præsenteres et vinkøleskab, der kan rumme relativ store mængder vin, så er du altid velforberedt til både ventede og uventede gæster. Vinkøleskabet har en kapacitet på 45 flasker vin.

Vinkøleskabet fra Vinkøleskab fra: Cavin og leveres som et fritstående vinkøleskab. Skabet er altså helt optimal til dine gode vine.

Skabet indeholder 6 hylder i træ. Cavins svar på vinkøleskabet er her præsenteret i en sort farve med en metalfarvet ramme foran i lågen, som anvist på fotoet. Skabet måler 85 cm høj, 54 cm bred og 55 cm dyb. Vinkøleskabet er i energiklasse A.

Klik, køb og læs meget mere om dette vinkøleskab her >>


.

Liebhaver vinkøleskabe med tre temperaturzoner (178 vinflasker)

Dette vinkøleskab “Liebherr vinskab WTes 5872-20 (192 cm)” er et stilrent vinkøleskab med masser af plads til mange vine. I dette skab får du plads til 178 vinflasker i traditionell størrelse på 0,75 liter. Så dette vinkøleskab kan sagtens bruges til den store samling vin. Pladsen i dette luksus vinkøleskab er opdelt på i  alt 13 træhylder, og vinskabet har tre forskellige temperaturzoner, så du kan placere hvidvin, mousserende vin, rødvin og rosévin bedste muligt. På den måde får dine vine den optimale temperatur, så vinenes flavour og aromatiske aromastoffer kan folde sig bedst muligt ud, når I nyder den gode vin. Se også videopræsentationen af dette vinkøleskab nedenfor

Temperaturen indstilles på et delikat digitalt. Lydniveauet af kølemotoren er lavt på 38 dB og dette sikre, at du ikke generes af støj.

Klik, køb og læs meget mere om dette vinkøleskab her >>

.

..

Se det helt store udvalg af vinkøleskabe lige her

Klik her og se mange flere vinkøleskabe her >>

 

vinkoeleskabe

Klik her og se mange flere vinkøleskabe her >>

.

.

 

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content