Gode råd og tips til boligen

Vinkøleskabe – Køl din vin perfekt i et vinkøleskab

0

Vinkøleskabe er virkelig gode til altid at få den optimale temperatur på de gode dråber. De færreste af os har en vinkælder til vores vine selvom det nok er et drømmescenarie for mange. Alternativt har mange en vinreol så de stadig har et overblik over hvad de har, og måske også for at vise det lidt frem. Det er en fin måde at opbevare dem på, men for hvidvine er stuetemperatur helt klart for varmt og til dels også for rødvine. Der skal altså være en styring af temperaturen, hvis du vil have din vin opbevaret optimalt

Er du er den spontane type og gerne ville kunne åbne en vin, fordi du lige har lyst en aften, eller hvis du gerne vil kunne tilbyde uventede gæster et glas veltempereret vin, så kan vinkøleskabe bidrage med en enkelt løsning til dig. De findes i flere størrelser og med flere køleniveauer. Vi har fundet fire forskellige prisklasser, størrelser og behov af vinkøleskabe herunder.

Vinkøleskabe med ét køleniveau – medium kapacitet (40 vinflasker)

Er du mest til enten rød- eller hvidvin, så har du muligvis ikke brug for mere end ét køleniveau. Med dette køleskab fra Candy kan du opbevare 40 vin på 4 hylder i temperaturområdet 7 til 18 grader.

Der er et krav til at rumtemperaturen er mellem 5 til 32 grader, for at vinkøleskabet kan arbejde bedst muligt og køle effektivt, men det skulle jeg mene er tilfældet i de fleste hjem. Køleskabet præsenteres her i farven sort med en stålkant og vinkøleskabet måler 85 cm i højden, 50 cm i bredden og skabet er ca. 59 cm dybt. Det er altså en overkommelig størrelse, som let kan stå på køkkenbordet eller under køkkenbordet, hvis du har plads nok til dette vinkøleskab der. Dette eksemplar har energiklasse B.

Klik, køb og læs meget mere om dette vinkøleskab her >>

.

Vinkøleskabe med to køleniveauer – lille kapacitet (21 vinflasker)

Det tyske firma Caso står bag dette køleskab med mulighed for at opbevare to forskellig slags vin.

Den øverste, der er der plads til seks gode vine og vinkøleskabet kan indstilles til et køleniveau på mellem 7 til 18 grader, hvilket bl.a. passer til fine mousserende vine og gode hvidvine i den lave ende af temperaturskalaen, mens rødvine kan placeres i den del med en lidt højere temperatur.

Den nederste del af vinkøleskabet, her kan opbevares 15 vine og her kan du indstille vinkøleskabet fra 10 til 18 grader. Køleskabet er af rustfrit stål og måler 82,0 i højden, 34,0 i bredden og 53,5 cm i dybden, og er energiklasse C. Vi anbefaler at et vinkøleskab, som dette placeres i et bryggers eller et rum for sig selv, da et ekstra køleskab som dette altid vil larme ekstra i dit køkken. Så overvej en ekstern og praktisk placering af vinkøleskabe derhjemme.

Dette køleskab viser med blåt LED-lys temperaturerne på de to forskellige rum, og der er ligeledes mulighed for at tænde LED-lys indvendigt. Klik, køb og læs meget mere om dette vinkøleskab her >>
.

Vinkøleskabe med to køleniveauer – stor kapacitet (2 x 19 vinflasker)

Her præsenteres et vinkøleskab, der kan rumme relativ store mængder vin, så er du altid velforberedt til både ventede og uventede gæster. Hver af de to afdelinger af skabet, som hver kan indeholde 19 flasker vin med 70 cl pr flaske. Dvs. vinkøleskabet har en kapacitet på 38 flasker vin.

Vinkøleskabet fra Vinkøleskab fra: Scandomestic model VK 900, har et temperaturspænd på mellem 5 til 18 grader. Skabet er altså helt optimal til både de lette mousserende vin og hvidvine, til de mere komplicerede og fyldige hvidvine samt rødvine i alle afskygninger, som godt må få et par grader mere temperaturmæssigt for at kunne folde deres flavour og aroma godt ud.

Skabet indeholder 2 x 5 udtrækshylder i træ, så du nemt kan trække hylderne ud, og kigge nærmere på vinene inden du beslutter, hvilken vin I skal nyde. Scandomestic’s svar på vinkøleskabet er her præsenteret i en sort farve med en dørkarm og dørhåndtag i rustfrit stål , dertil er der røgfarvet glas. Skabet måler 86,5 cm høj, 59,5 cm bred og 57,3 cm dyb. Vinkøleskabet er i energiklasse B.

Klik, køb og læs meget mere om dette vinkøleskab her >>
.

Liebhaver vinkøleskabe med ét køleniveau (312 vinflasker)

Dette vinkøleskab “LiebHerr WKt 6451-21 001” er et stilrent vinkøleskab med
masser af plads til mange vine. I dette skab får du plads til 312 vinflasker med et volumen på 0,75 liter. Så dette vinkøleskab kan sagtens bruges til den store samling vin. Pladsen i dette luksus vinkøleskab er opdelt på i  alt 7 træhylder i bøgetræ, og temperaturen kan indstilles på mellem 5 °C til 20 °C, så på den måde kan skabet indstilles, så dine vine får den optimale temperatur, så vinenes flavour og aromatiske aromastoffer kan folde sig bedst muligt ud, når I nyder den gode vin.

Temperaturen er angivet på et delikat digitalt temperaturdisplay, så du altid nemt kan holde øje med temperaturen. Vinkøleskabet recirkulerer luften og køler på den måde effektivt og sikre en jævn temperatur på alle vinhylder. Denne “Recirkuleret luftkøling”, har også friskluftstilførsel via FreshAir aktivt kulfilter. Der er mulighed for at præsenterer din samling af vine på den bedste måde. Lydniveauet af kølemotoren er lavt på 41 dB og dette sikre, at du ikke generes af støj.

Klik, køb og læs meget mere om dette vinkøleskab her >>

.

..

Se det helt store udvalg af vinkøleskabe lige her

Klik her og se mange flere vinkøleskabe her >>

 

vinkoeleskabe

Klik her og se mange flere vinkøleskabe her >>

.

.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.