Weber grill | Mændenes møbel – Er din grill perfekt?


Kulgrill og gasgrill rimer på sommer og så skal der grilles i stor stil. Vi præsenterer et udvalg af kulgrill og gasgrill samt tilbehør til din grill herunder sammen med byggefirmaet 10-4. Skal du have en ny grill, så kig med herunder og få et overblik.

valg af grill

 

Kulgrill: Lotus i stål med stort grillareal


Lotus Kulgrill
er en god solid kulgrill med et ekstra stort grillareal på 60 cm. Der er to hjul og to ben, så den er nem at rulle rundt og er nem at rulle frem fra carporten eller redskabs skuret, når vejret er lækkert og godt grill-vejr.

Grillen indeholder allerede en indbygget grillstarter, og grillen er klar på knap 5 minutter. Så du sparer tid på at skulle finde en grillstarter frem.

Lotus Kulgrill er også enkel, at opmagasinere derhjemme i privaten. Lotus kulgrill fås i mange forskellige farver. Klik på linket herunder og læs mere om grillen og se de mange farver.

Lotus kulgrill præsenteres med flere detaljer og pris her >>

.

.

.

10-4 logo

10-4.dk er et af Danmarks største byggemarkeder med afdelinger rundt i Danmark. Vidste du at 10-4 åbnede deres første butik i 1947 af stifteren Henry Kjeldsen? 10-4 har virkelig mange års erfaring som byggefirma og der er altid god service, klik og læs mere >>

.

.

Gasgrill – Nexgrill gasgrill 3B DeLuxe

Nexgrill gasgrill – 3B DeLuxe er en gasgrill med 3 brændere og 1 sidebrænder for at få det perfekte stykke grillet kød eller produkt. Grillen er kompakt, men det er stadig en “let” gasgrill, og den er rigtig god til at lave aftensmad til familien og mindre retter som steaks, kyllingefiletter, bøffer, mørbrad samt grøntsager som majs og øvrige delikate grillstegte grøntsager.

Denne gasgrill er praktisk og indeholder alt det der skal til, herunder en praktisk skraldespandsom ikke fylder så meget.

Der står hos forhandleren, at der følger et betræk med til denne grill, så på den måde kan du let køre grillen ind på plads efter endt grillning, rengøring og afkøling og dække den til. På den måde bliver grillen ikke så støvet og beskidt igen.

.

Køb gasgrillen – Klik og læs mere om denne Nexgrill gasgrill her >>

.

 

Kulgrill og gasgrill – Se flere grill her

Er du nysgerrig efter flere funktioner og egenskaber ved en gasgrill eller kulgrill eller gasgrill, så har vi samlet de to produktkategorier her:

Køb en gasgrill.Køb en kulgrill

Gas vs. Kul

.

.

.

.

.

Gasgrill, klik og læs mere >> …………………………………………………………………………………………… Kulgrill, klik og læs mere >>

.

Tilbehør til grill

grillstarter_1Denne grillstarter er den enkle og nemme måde at klargøre og opvarme kul på.

Grillstarteren har et smart håndtag, som gør at du nemt kan hælde de opvarmede kul ned på grillen, når de er varmet op og er klar

Grillstarter kan indeholde mange kg grillkul og/eller grillbriketter.

Klik og læs mere om denne grillstarter her >>

.

..

.

.

Klik her og se meget mere tilbehør som grill overtræk, rengøringmidler, kul og meget mere til grill >>

.

 

 

Michael René

Lektor på det Sundhedsfaglige og Teknologiske Fakultet og kendt fra DR1, DR2 og TV2 samt diverse radiokanaler, hvor han giver gode råd om hygiejne m.m. Her er vi så heldige at have ham som ekspert indenfor rengøringstips til boligen. Du kan finde endnu flere af hans tips i bogen: Håndbog i praktisk hjælp. Du kan også følge ham på Google+

Recent Content